Koffiedrinken uit een fijn kopje. Dat is toch een geluksmomentje! Uit de 100% LEUKe koffiemokjes maak je heerlijke lungo's. De mok is een eyecatcher onder jouw koffiezetapparaat, met een aardewerken onderkant en geglazuurde bovenkant. Fijn om te weten: deze kopjes zijn vaatwasserbestendig

Cadeaus met aandacht voor elkaar

De 100% LEUKe Bijkletscollectie staat voor aandacht voor elkaar, zelfs in drukke periodes. We zijn allemaal druk met van alles en nog wat: gezinsleven, werk en sport. De tijd vinden om bij te kletsen is juist zo belangrijk! Neem even pauze van het hectische leven en geniet van een koffie- of theemoment met je beste vriendin, gezellige buurvrouw of lieve zus. De Bijkletscollectie heeft alles wat je nodig hebt: thee liefhebbers kunnen genieten van de theemokken, theepot en verse thee. Kletskoeken mogen niet ontbreken! Ook aan de koffieliefhebber is gedacht met koffiemokken, lepeltjes en onderzetters in stijl! Deze Bijkletscollectie is dan ook een 100% LEUK cadeau voor jouw omgeving waarmee je echt eens moet bijpraten!

Voor al je cadeaus

Ben je naast de koffiemokjes om lekker bij te kletsen ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk het gehele bijkletscollectie om jouw bijkletsmoment compleet te maken. Ook voor andere 100%LEUKe geschenken kijk je verder op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Kleur Wit, Klei
Afmetingen 7 x 7 x 8 cm
Materiaal Aardewerk

Koffiemok

€ 6,95
  • Vaatwasser bestendig
  • 180 ml
  • Aardewerk onderkant met geglazuurde bovenkant

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen