Betalen

Welke betalingsmogelijkheden kan ik gebruiken?

IDeal

Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

Creditcard

Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

 

Bancontact 

Voor jou als 100%LEUKe Belgische klant hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

100%LEUK cadeaukaart

Wanneer je in het bezit bent van een 100%LEUK cadeaukaart kun je ook hiermee je bestelling betalen. 

 

Paypal

Paypal is een veilige manier om te betalen. Je koppelt je bankrekening of creditcard en betaald binnen enkele klikken. PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Daarnaast maakt PayPal je financiële informatie niet bekend aan 100%LEUK

Kan ik achteraf betalen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Ben je een zakelijke klant? Dan kan het wel op factuur. Neem contact op via de mail: groothandel@100procentleuk.nl. 

Heeft 100%LEUK cadeaukaarten?

100%LEUK snapt dat je niet kan kiezen tussen alle cadeaus. Daarom hebben we ook cadeaukaarten in het assortiment van 10, 15 en 20 euro. 

Wat zijn de voorwaarden van een kortingscode?

Alle kortingscodes zijn eenmalig te gebruiken en niet zijn niet in te wisselen voor geld. Je kan een kortingscode per bestelling maar één keer gebruiken en de codes zijn geldig tot de genoemde einddatum.

Wat wil je graag weten?