Brievenbuscadeau

Om echt iemand te verrassen stuur je een cadeau die door de brievenbus past. Bij 100%LEUK vindt je hier orginele cadeaus voor. Als de ontvanger niet thuis is om het cadeau aan te nemen, worden ze extra verrast als ze thuis komen.

1-12 van 72 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Brievenbus cadeau bij 100%LEUK

Wie wil jij verrassen met een cadeau door de brievenbus? Het maakt dan niet uit dat jij of de ontvanger niet thuis is, want jouw 100%LEUKe attentie ligt dan gewoon op de deurmat. Verras nu iemand met een 100%LEUK cadeautje per post voor minder verzendkosten en weet je wat extra LEUK is? Voor 23:45 besteld is dezelfde dag verzonden! 

Een cadeau voor elk moment bij 100%LEUK

Een cadeautje voor een geboorte, verjaardag, diploma, een huis of juist een hart onder de riem of bedankje. Er is altijd wel een moment om iemand te verrassen! Daarom heeft 100%LEUK voor al deze momenten een orgineel brievenbus cadeau. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn, je betaald minder verzendkosten. Een brievenbuscadeau versturen naar meerdere ontvangers? Neem dan contact op via groothandel@100procentleuk.nl en wij regelen het voor je!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!