Brievenbus cadeau

Om echt iemand te verrassen stuur je een cadeau die door de brievenbus past. Bij 100%LEUK vind je altijd een origineel brievenbus cadeau in ons uitgebreid assortiment. Als de ontvanger niet thuis is om het cadeau aan te nemen, worden ze extra verrast als ze thuis komen.

1-11 van 46 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Brievenbus cadeau bij 100%LEUK

Wie wil jij verrassen met een origineel brievenbus cadeau? Een cadeau per post is niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel makkelijk. Het maakt niet uit of de ontvanger thuis is, jouw 100%LEUKe attentie ligt gewoon op de deurmat. In onze webshop heb je boordevol keuze uit originele brievenbus cadeaus. Verras nu iemand met een 100%LEUK brievenbus cadeau! 

Origineel brievenbus cadeaus

Bij 100%LEUK verras je iemand niet alleen per post met een kaart, maar heb je de keuze uit veel originele toevoegingen. En deze passen allemaal door de brievenbus. Verras jij iemand met een origineel brievenbus cadeau zoals een heerlijke geurkaars, zeephartje of onze populaire pakketten? Gegarandeerd dat deze persoon dit cadeau niet snel zal vergeten. Bekijk ons gehele assortiment cadeaus in de webshop.

Een brievenbus cadeau voor iedere gelegenheid

Brievenbus cadeaus zijn een mooie redding voor de momenten waarbij je niet in de buurt bent van degenen die je wilt verrassen. Door het geven van een origineel brievenbus cadeau, kun je deze persoon toch een onvergetelijke dag bezorgen. Wat de gelegenheid ook is, er is een cadeau te vinden voor iedereen. Kies voor een geheel samengesteld brievenbus cadeau voor een verjaardag, iemand in de zorg of om iemand te bedanken. Of kies een simpel en eenvoudig cadeau zoals een zeephartje of geurkaars. In ons assortiment heb je de ruime keuze uit verschillende soorten cadeautjes van verschillende prijzen.

Raak de juiste snaar met een attentie van 100%LEUK

Met 100%LEUK lukt het je gegarandeerd om je boodschap treffend over te brengen. De brievenbus cadeaus van 100%LEUK zijn namelijk voorzien van teksten die jouw gevoel verwoorden. Teksten die precies doen wat ze moeten doen: sterkte wensen op een niet te emotionele, maar zeker ook niet te afstandelijke manier. Met woorden die de juiste snaar treffen. Denk bijvoorbeeld aan het brievenbuscadeau - Geloof hoop en liefde. Uiteraard hebben we ook teksten die een positieve boodschap overbrengen. Denk hierbij aan geurzakje met de tekst  ‘als ik je zie ben ik blij’ .

Verras iemand vandaag nog met een brievenbus cadeau

Bij 100%LEUK vind je zeker weten het perfecte brievenbus cadeau voor elk moment.  Zeker weten dat jij met deze kleine attentie voor een grote glimlach zorgt. Heb je vragen over onze brievenbus cadeaus? Neem dan contact met ons op. Ons team leukerds staat voor je klaar! Ben je op zoek naar nog meer LEUKe attenties? Bekijk dan ons volledige assortiment cadeautjes in de webshop. Vandaag nog een last minute cadeau nodig? Ga dan langs bij één van onze 100%LEUKe verkooppunten.