Cadeaupakketten

Op zoek naar originele cadeaupakketten om iemand even goed te verwennen? Misschien een cadeaupakket voor een vriendin of vriend, een verjaardag, je lieve ouders of een partner; we hebben het allemaal bij 100% LEUK. En waarom zou je voor een cadeaupakket van 100%LEUK kiezen? Omdat het simpelweg superleuk is! Het is mooi ingepakt en er zit sowieso iets bij wat de ontvanger goed kan gebruiken. Benieuwd naar onze cadeaupakketten? Ontdek ze hier!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Luxe cadeaupakket

Een luxe cadeau om weg te geven of om zelf van te genieten? Kies dan de luxe giftbox 'geniet van de kleine dingen'. n de box zit een handzeep & handcrème die een heerlijke geur van shea butter bevatten. Zo krijg je heerlijke zachte handen en kan je er fris tegenaan! De producten in de box zitten strak verpakt, zo is het geschikt om te versturen zonder dat de producten beschadigd worden. LEUK geluksmoment om te geven of voor jezelf te houden. De producten in het doosje zijn vegan en niet op dieren getest. klik hier om het cadeaupakket de bekijken.

Cadeaupakket door de brievenbus

Wie wil jij verrassen met een cadeaupakket door de brievenbus? Het maakt dan niet uit dat jij of de ontvanger niet thuis is, want jouw 100%LEUKe attentie ligt dan gewoon op de deurmat. Verras nu iemand met een 100%LEUK cadeaupakket per post voor minder verzendkosten en voor 23:45 besteld is dezelfde dag verzonden. Kies bijvoorbeeld het 'brievenbuspakket - compliment voor jou'!

Leuke cadeaupakketten voor vrouwen

Op zoek naar een leuk cadeaupakket voor een vrouw? Bij 100%LEUK vind je de LEUKste assortiment cadeaupakketten voor vrouwen! Bekijk eens het ‘Van Harte meid’ cadeaupakket voor een jarige vrouw. Hierin vind je een heerlijke zeeppomp, een bruisbal en een hartenzeepje; het perfecte cadeaupakket om een vrouw even te laten ontspannen. En wil je bijvoorbeeld je lieve moeder of vriendin bedanken, omdat ze altijd het luisterende oor aanbieden? Geef ze dan het ‘Bedankt’ cadeaupakket met cadeautjes die letterlijk zeggen: ‘Bedankt!’. Verras haar met de LEUKste cadeaupakketten. 

Leuke cadeaupakketten voor mannen

Op zoek naar een leuk cadeaupakket voor een jarige man? Bekijk dan eens het ‘Gefeliciteerd Gozer’; een “stoere relax” cadeaupakket voor een man. Hierin vind je een heerlijke douchegel, een bruisbal en een zeepje; perfect om de man even te laten ontspannen. En wil je bijvoorbeeld je handige vader of vriend bedanken, omdat ze je altijd zo goed helpen? Geef ze dan het ‘Bedankt’ cadeaupakket met cadeautjes die letterlijk zeggen: ‘Bedankt voor de helpende hand’.

Cadeaupakket mama of papa

Een cadeautje voor je ouders uitzoeken kan soms best een uitdaging zijn, want ze hebben vaak al zoveel! Maar toch kun je jouw waardering laten zien met onze cadeaupakketten. Bijvoorbeeld het ‘Goud waard’ cadeaupakket geeft ze een extra goede reden om eens aan zichzelf te denken. Ze kunnen een voetenbadje nemen en een heerlijk zeepje gebruiken onder de douche. En hebben je ouders een bad thuis? Dan is het ‘Voor jou’ cadeaupakket nog passender, want daar zit een leuke bruisbal bij.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Cadeaupakket versturen

Bij 100% LEUK kun je het cadeaupakket eventueel rechtstreeks naar de ontvanger laten versturen. Heb je hét perfecte cadeautje nog niet gevonden? Maak je geen zorgen, want we hebben nog veel meer voor je klaarstaan! Je kunt gemakkelijk op onze website zoeken naar cadeaus voor specifieke gelegenheden en/of mensen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment.