Nieuwe collectie

De nieuwste producten van 100%LEUK vind je hier. Elk jaar brengen we veel nieuwe cadeautjes uit, zodat jij altijd wel een geschikt cadeau kan vinden!

1-12 van 29 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slippers
    Slippers
    As low as € 17,95
Pagina
per pagina
 

Nieuwe najaarscollectie 2022

Dat is het fijne aan het najaar: wegkruipen onder een zacht plaid tussen de kussens. Met vrienden borrelen bij de vuurkorf of series kijken op de bank, onder een fijn plaid kom je er niet meer onder vandaan! Heerlijk om zelf onder te verdwijnen of cadeau te geven. Wie gun jij een relaxmoment? Durf jij je telefoon een avondje weg te leggen? Offline zijn en genieten van het hier en nu. Avondjes bij het kampvuur, verhalen aan elkaar vertellen, marshmallows maken. Heerlijk! Heb jij weleens gekeken hoeveel je schermtijd per dag is? Ja? Dat was schrikken hè? Wij dagen jou daarom uit om je telefoon een avondje weg te leggen. Want één avond zonder Instagram, TikTok, Facebook en WhatsApp moet lukken. Toch? Steek een kampvuur aan, vertel elkaar verhalen, prik marshmallows op een lange stok en rooster ze boven het vuur. Pak er een plaid bij, nestel je heerlijk tegen deze fijne kussens aan en realiseer je; Geluk zit in de kleine dingen! Dat was fijn hè?

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Al onze bestellingen worden door ons team feestelijk verpakt en snel geleverd. Zodat je snel iemand blij kunt maken. Of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier