Nieuwe collectie

Ontdek de nieuwste cadeautjes bij 100%LEUK! Elk jaar brengen we twee keer nieuwe items uit, zodat je altijd het perfecte cadeau vindt. Van stijlvolle accessoires tot cadeaus met originele teksten, onze collectie biedt voor elk moment en iedereen een geschikt cadeau. Laat je inspireren en maak elke gelegenheid speciaal met onze unieke cadeau-ideeën. Vind jouw ideale geschenk en verras met 100%LEUK!

1-12 van 22 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Waarom 100%LEUK

Bij 100%LEUK gaat het niet alleen om het geven van cadeaus, maar staat aandacht voor elkaar voorop. Een compliment geven, een hart onder de riem steken of een blijk van waardering, dat is wat 100%LEUK zo belangrijk vindt. Want oprechte aandacht en waardering op belangrijke en onverwachte momenten maken bij iedereen indruk.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Al onze bestellingen worden door ons team feestelijk verpakt en snel geleverd. Zodat je snel iemand blij kunt maken. Of jezelf natuurlijk! En boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier