Cadeautjes tot 5 euro 

Opzoek naar een kleinigheidje onder de 5,00? Gewoon zomaar om te geven of om iemand te bedanken? Genoeg keuze bij 100%LEUK!

1-12 van 21 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Cadeautjes onder de 5 euro van 100%LEUK

Opzoek naar een aardigheidje onder de 5 euro? Dan zit je bij 100%LEUK aan het goede adres. We hebben genoeg leuks om te geven op onze webshop met een budget onder de 5 euro. Leuk om te geven aan je collega's als je vast zit aan een bepaald budget. Heb jij grotere aantallen nodig of wilt u op rekening bestellen? Neemt u dan contact met ons op via groothandel@100procentleuk.nl om de mogelijkheden door te nemen. 

Schoencadeautjes tot 5 Euro

De leukste schoencadeautjes tot 5 euro bij elkaar in één overzicht! Hoe leuk is het om op kantoor je schoen te zetten? Zo kan je ze vullen met de leukste complimenten van 100%LEUK. Wat dacht je van een 'zeephart- goud waard' of een heerlijke 'geurkaars - een warme groet?' Kies uit het uitgebreide aanbod bij cadeautjes tot 5 euro. 

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Cadeau bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!