Bedankt cadeau

Moeilijke tijd gehad en veel steun ondervonden van de mensen om je heen? Dan is het nu tijd voor een bedankt cadeau! Laat je partner, familie, vrienden of personeel weten hoe fijn je het vond dat ze er voor je waren. 

1-12 van 23 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Bedank de zorgmedewerker

Zorgmedewerkers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zéker in deze tijd en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers.

Dag van de zorg

Ben je op zoek naar een goed moment om jouw cadeau te geven aan een zorgmedewerker? Geef je cadeaus voor zorgmedewerkers dan op 12 mei, want dat is namelijk de ‘Dag van de Zorg’. Deze dag staat in het teken van de zorg en de verpleging, zodat je de zorgmedewerkers in het zonnetje kunt zetten. In de ogen van de maatschappij spelen zorgmedewerkers namelijk een belangrijke rol in de kwaliteit van de gezondheidszorg en wij vinden dat ze daar gelijk in hebben. 

Waarom de ‘Dag van de Zorg’ op 12 mei valt? Omdat 12 mei de verjaardag is van Florence Nightingale, één van de belangrijkste personen uit de geschiedenis van verpleging. Als jong meisje verzorgde ze al zieken uit liefdadigheid en daar waren veel mensen ontzettend dankbaar voor. Uiteindelijk kreeg ze dan ook financiële donaties en die heeft ze gebruikt om de verpleegkunde te verbeteren.

Bedankt, dit cadeau is voor jouw hulp!

Net verhuisd? Je huis een opknapbeurt gegeven? Je kinderen onverwachts ergens moeten onderbrengen? Allemaal gelegenheden waarbij mensen uit je directe omgeving je te hulp schieten. Hoe zou je het zonder hen redden? Reden genoeg dus om ze te verrassen.

Dubbel leuk is het dan als het cadeautje ook nog een toepasselijke tekst heeft, die de helper steeds opnieuw een goed gevoel geeft. Nog geen bedank cadeau idee? Nou, dan zit je goed bij 100%LEUK! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Handcrème Bedankt voor de helpende handen’ of de ‘Handzeep – Vele handen maken licht werk’? 

Een bedank cadeau voor vrijwilligers

Goede doelen, scholen, ziekenhuizen, sportclubs… Allemaal draaien ze voor een groot deel op vrijwilligers. Mensen die met enthousiasme hun vrije tijd ter beschikking stellen aan anderen. En zo van de wereld een mooiere plek maken. Al die mensen verdienen het dat je ze af en toe bedankt met een cadeau van 100%LEUK. Na zo’n blijk van waardering gaan de vrijwilligers extra gemotiveerd door met hun waardevolle werk!