Cadeau dag van de zorg

Zorgmedewerkers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zéker in deze tijd en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers. Zoek jij een cadeau voor dag van de zorg? Dan kan je vast tussen alle cadeaus voor zorgmedewerkers kiezen. Zet ze in het zonnetje op de dag van de zorg!

1-12 van 13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Bedank de zorgmedewerker

Zorgmedewerkers, wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zeker in deze tijd, en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers. Zoek jij een cadeau voor de Dag van de Zorg? Dan kun je vast tussen alle cadeaus voor zorgmedewerkers kiezen. Zet ze in het zonnetje op de Dag van de Zorg!

Verras met een 100% LEUK ingepakt cadeau

Wist je dat? Je het cadeau voor Dag van de zorg door ons kan laten inpakken? Neem contact op via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat we jouw aanvraag binnen 1 werkdag in behandeling hebben genomen. Zo kan jij altijd optijd de cadeautjes weg geven! We kunnen het cadeautje op een 100%LEUKe manier inpakken met een gepersonaliseerde kaart waar jouw tekst en logo op gedrukt kan worden. Wil je de cadeautjes naar alle zorgtoppers thuis sturen? Dan nemen wij de verzending voor jou uit handen! Zo ben jij helemaal ontzorgd voor de Dag van de Zorg!

Last minute cadeau voor Dag van de Zorg?

Last-minute geschenken voor de Dag van de Zorg Heb je op het laatste moment bedacht dat je nog een cadeau nodig hebt voor de Dag van de Zorg? Geen zorgen! Onze last-minute cadeauopties zorgen ervoor dat jouw attentie snel wordt verstuurd. Op deze manier ben je nog steeds op tijd om waardering te tonen, zonder je zorgen te maken.

Dag van de zorg

Ben je op zoek naar een goed moment om jouw cadeau te geven aan een zorgmedewerker? Geef je cadeaus voor zorgmedewerkers dan op 12 mei, want dat is namelijk de ‘Dag van de Zorg’. Deze dag staat in het teken van de zorg en de verpleging, zodat je de zorgmedewerkers in het zonnetje kunt zetten. In de ogen van de maatschappij spelen zorgmedewerkers namelijk een belangrijke rol in de kwaliteit van de gezondheidszorg en wij vinden dat ze daar gelijk in hebben. 

Waarom de ‘Dag van de Zorg’ op 12 mei valt? Omdat 12 mei de verjaardag is van Florence Nightingale, één van de belangrijkste personen uit de geschiedenis van verpleging. Als jong meisje verzorgde ze al zieken uit liefdadigheid en daar waren veel mensen ontzettend dankbaar voor. Uiteindelijk kreeg ze dan ook financiële donaties en die heeft ze gebruikt om de verpleegkunde te verbeteren. 

Cadeau bestellen

Laat je waardering zien aan zorgmedewerkers door een speciaal cadeau te bestellen bij 100%LEUK. Of het nu voor de Dag van de Zorg is of gewoon om hun harde werk te erkennen, wij hebben een breed assortiment aan cadeauopties voor zorgmedewerkers. Vergeet niet om een persoonlijk kaartje toe te voegen aan je bestelling als je het cadeau naar een andere ontvanger verstuurt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over verzendkosten, want bij bestellingen boven de €30 betalen wij de verzendkosten als ons cadeautje aan jou! Bestel vandaag nog en laat de zorgmedewerkers weten hoeveel ze gewaardeerd worden.