Zakelijke cadeaus

100%LEUK heeft originele cadeaus voor elk moment en persoon. Een bedankje, een waardering of gewoon zomaar. Voor het einde van het jaar wil je ze alleen wat extra's geven om ze te bedanken voor het afgelopen jaar!

Meer dan 25 stuks?

We helpen je graag om het beste cadeau samen te stellen. Wil je meer dan 25 stuks bestellen? Neem dan contact op. Zo kunnen we de bestelling op factuur zetten en overige informatie doorspreken zoals; inpakken, een kaart en de gewenste leverdatum. Vul jouw gegevens in bij het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Kleine attentie, grote glimlach 

100%LEUK laat zien hoe je van niets iets kan creëren en impact kan hebben op je omgeving. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke attentie, of het nu gaat om een verjaarscadeautje of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Cadeaupakketten

Een standaardpakket, of zelf een pakket samenstellen? Dat kan! Wij kijken met je mee welke items in een cadeaubox passen. Producten die in een standaard pakket passen, worden verwerkt met een inlay. Producten die niet in een inlay passen worden verwerkt in een hooipakket. Dit allemaal in een 100%LEUKe cadeaubox. LEUK om op te sturen of uit te delen! Het is ook mogelijk om de pakketten te versturen. Wij maken de pakketten verzendklaar, en zorgen dat de pakketten op de post gaan. 

Brievenbuspakket

Een kleinigheidje versturen gaat gemakkelijk door de brievenbus. Een cadeau hoeft niet groot te zijn om impact te maken! Wij helpen bij het selecteren van geschikte items voor in dit brievenbuscadeaudoosje. Wanneer er gekozen wordt voor een gepersonaliseerde kaart, maken wij deze op maat zodat de kaart precies in het doosje past en het er netjes uitziet. Het is ook mogelijk om de pakketten te versturen. Wij maken de pakketten verzendklaar, en zorgen dat de pakketten op de post gaan. Een voordeel bij brievenbuspakketjes is dat je minder verzendkosten betaald en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket aan te nemen.

Gepersonaliseerde kaart

Maak je cadeau persoonlijker met een eigen kaart! Namens een collega, of het bedrijf. Eigen tekst en logo mogelijk. Wij kunnen de kaart verwerken aan een cadeauzak of in de pakketten. LEUK toch?

Een cadeau bestellen

Een cadeau gezien die je 100%LEUK vindt en graag wilt weggeven? Bij het aanvragen van een offerte ontvang je een passende prijs voor jouw uitgekozen cadeau. Laat weten wat jij 100%LEUK vind via groothandel@100procentleuk.nl