Zakelijke bestelling

  • Bestelling op factuur
  • Korting bij meer dan 25 stuks
  • Personalisatie mogelijk
  • Bezorging op meerdere locaties
  • (Brievenbus) Post verzenden

Wil je een collega of je personeel in het zonnetje zetten? Wij staan klaar om je te helpen! Laat ons jouw cadeau feestelijk inpakken met een persoonlijke kaart. Betaling op factuur mogelijk en boven de 25 stuks ontvang je een korting. Zo wordt geven nog LEUKer! Benieuwd? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier!

Cadeau bestellen voor jouw collega's?

Zo wordt jouw Cadeau ingepakt

Bestel jij een 100%LEUK cadeau, zoals een zeephart? Dan wordt deze eerst in elkaar gezet door de leukerds. Kies jij voor een cadeauzakje, dan pakken wij jouw cadeau graag voor je in! Daarna verpakken we jouw pakketje voor verzending, met een kaart met jouw boodschap. Klaar om verstuurt te worden en een glimlach te bezorgen!

Play

Leukste Cadeautjes

100%LEUKe reacties

Ontmoet onze leukerds

Weet je waar wij elke dag 100% blij van worden? Van onze samenwerking met ons prachtige team LEUKerds. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Met dank aan de mensen van Sterk@Werk, die de begeleiding verzorgen.

Cadeaupakketten

Een standaardpakket, of zelf een pakket samenstellen? Dat kan! Wij kijken met je mee welke items in een cadeaubox passen. Producten die in een standaard pakket passen, worden verwerkt met een inlay. Producten die niet in een inlay passen worden verwerkt in een hooipakket. Dit allemaal in een 100%LEUKe cadeaubox. LEUK om op te sturen of uit te delen! Het is ook mogelijk om de pakketten te versturen. Wij maken de pakketten verzendklaar, en zorgen dat de pakketten op de post gaan. 

Co-Branding

Ben je enthousiast over onze producten maar wil je graag dat het logo van het jouw bedrijf ook op het product staat? Dan helpt 100%LEUK je graag!  100%LEUK adviseert je graag met welke producten dit het beste kan en helpt je bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem contact op!

Brievenbuspakket

Een kleinigheidje versturen gaat gemakkelijk door de brievenbus. Een cadeau hoeft niet groot te zijn om impact te maken! Wij helpen bij het selecteren van geschikte items voor in dit brievenbuscadeaudoosje. Wanneer er gekozen wordt voor een gepersonaliseerde kaart, maken wij deze op maat zodat de kaart precies in het doosje past en het er netjes uitziet. Het is ook mogelijk om de pakketten te versturen. Wij maken de pakketten verzendklaar, en zorgen dat de pakketten op de post gaan. Een voordeel bij brievenbuspakketjes is dat je minder verzendkosten betaald en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket aan te nemen.

Zakelijk cadeau bestellen

Een cadeau gezien die je 100%LEUK vindt en graag wilt weggeven? Bij het aanvragen van een offerte ontvang je een passende prijs voor jouw uitgekozen cadeau. Laat weten wat jij 100%LEUK vind via groothandel@100procentleuk.nl