Cadeau voor hem

   Bestel jouw cadeau nu

Opzoek naar cadeaus voor hem?

Het vinden van een cadeau voor hem kan soms een hele uitdaging zijn. Je wilt tenslotte niet weer aankomen met een standaart douchegelpakketje of een bierpakket. Met de cadeaus voor hem van 100%LEUK kan jij jezelf geruststellen dat je een origineel cadeau hebt gevonden! En met onze mannelijke touch zorg je ervoor dat het cadeau perfect past bij jouw man, vriend, collega of buurman. Verras je vriendin met één van de populairste producten namelijk de bierdouche. Door de leukste teksten op onze producten zorgt 100%LEUK ervoor dat het moment van geven nog specialer is! Dus, wat geef jij cadeau?

Populaire cadeautjes voor hem

100%LEUK REACTIES

Francis Kruizinga
06 Feb 2023

Top service en leuke producten!!

Ineke
06 Feb 2023

Danique Nijland
05 Feb 2023

Esther krop
27 Jan 2023

Leuk verpakt, leuk product en collega blij

Rianne van der Schaaf
25 Jan 2023

100% leuk en origineel!

Mandy Lumkeman
16 Jan 2023

Leuke cadeautjes om te verzenden per post!

Laura DC
15 Jan 2023

Originele cadeaus voor een leuke prijs. De ontvangers waren alvast blij verrast.

Cadeaus voor hem

Het is altijd een zoektocht naar het perfecte cadeau voor hem. Mannen hebben namelijk maar weinig wensen en weten vaak niets te vragen. Bij 100%LEUK hebben genoeg leuke cadeaus om te geven aan hem. Een klein cadeautje geeft al een grote glimlach. Wat dacht je van een mini tube douchegel voor opa of papa? Als je groots wil uitpakken dan is een pakket voor zijn verjaardag het perfecte cadeau. Bestel je voor 23:45? Dan heb je het morgen al in huis!

Wist je dat?

Onze producten zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons 100%LEUKE 
team. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk 
om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf.

Kleine cadeautjes

Opzoek naar een ander cadeau? Om je te helpen het perfecte cadeau te vinden, kun je ons assortiment op  verschillende manieren bekijken.  Zo kun je kiezen voor momenten, zoals  beterschap, gefeliciteerd of sterkte & succes. Of je zoekt aan de hand van de persoon aan wie je het geeft: voor hem, voor haar of bijvoorbeeld voor de juf of meester van je kind. Zo is er voor iedereen wel een geschikt cadeau.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau voor de mantelzorger! Al onze bestellingen worden door ons team feestelijk verpakt en snel geleverd. Zodat je snel iemand blij kunt maken. Of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!