Voor de juf of meester

Wat zijn de juffen en meesters eigenlijk toch een helden hè! Ze werken hard om de kinderen in hun klas te vermaken en te helpen en kennis bij te leren, daarom mogen de juffen en meesters best in het zonnetje gezet worden, vind je ook niet? Bekijk de leukste cadeau voor de juf of meester.

1-12 van 14 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Originele cadeaus voor de juf of meester

Wat zijn de juffen en meesters eigenlijk toch een helden hè! Ze werken hard om de kinderen in hun klas te vermaken, te helpen en kennis bij te leren. En dat vaak vijf dagen in de week van half 9 tot drie plús het nodige nakijkwerk en alle andere activiteiten die erbij komen kijken. Daarom mogen de juffen en meesters best in het zonnetje gezet worden, vind je ook niet? Een fijne juf of meester is namelijk niet vanzelfsprekend. Dus ben jij op zoek naar originele cadeaus voor de juf of meester? Bekijk dan deze toffe en attente cadeautjes! Ook leggen we je meer uit over de dag van het onderwijs, want dat is een mooi excuus om een 100% LEUK cadeautje aan te schaffen. 

Dag van de leraar

Natuurlijk is het leuk om de juf of meester een cadeau te geven wanneer ze jarig zijn of aan het einde van het jaar, maar de dag van de leraar is ook een leuke (én vooral originele!) dag voor cadeautjes. De juf of meester zal zeker verrast zijn als je een cadeautje koopt voor hen op deze dag. ‘Maar wat is de dag van de leraar nu precies?’ De internationale dag van de leraar is opgericht door de Verenigde Naties in 2018 om de rol die het onderwijs speelt in vrede en ontwikkeling te vieren op 24 januari. Onderwijs is namelijk zó belangrijk voor de wereld en onze kinderen. Daarom is het ook een supermooi gebaar om een cadeau te geven aan een juf of meester op deze dag. Het laat zien dat je waardeert wat ze doen en dat je begrijpt hoe waardevol hun baan is!

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!