Afscheidscadeau voor de juf of meester

Op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf of meester? Dat begrijpen wij volkomen bij 100%LEUK. Wat zijn de juffen en meesters eigenlijk toch een helden hè! Ze werken hard om de kinderen in hun klas te vermaken, te helpen en kennis bij te leren, daarom mogen de juffen en meesters best in het zonnetje gezet worden, vind je ook niet? Bekijk de leukste afscheidscadeau voor de juf of meester.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slippers
    Slippers
    As low as € 17,95
per pagina
 

Bedankje voor de juf of meester

Wij zijn van mening dat de juf of meester op zijn tijd beloond mag worden met een cadeautje voor alle inspanningen. Ze werken vaak vijf dagen in de week van half 9 tot drie plús het nodige nakijkwerk en alle andere activiteiten die erbij komen kijken. Een fijne juf of meester is namelijk niet vanzelfsprekend. Dus ben jij op zoek naar een bedankje voor de juf of meester? Bekijk dan deze toffe en attente cadeautjes! Ook leggen we je meer uit over de dag van het onderwijs, want dat is een mooi excuus om een 100%LEUK cadeautje voor de leraar aan te schaffen. Verras de meester of juf bijvoorbeeld met de ‘Ijsthee -meester/juf bedankt’ of een geurkaars. Is het jaar tot een einde gekomen? Kies voor de ‘Bodylotion – Juf ik smeer hem’. Bestel nu het bedankje voor de juf of meester dat jij wilt geven!

Afscheidscadeau juf

Op zoek naar een uniek afscheidscadeau voor de juf? Bij 100%LEUK begrijpen we hoe speciaal het moment van afscheid nemen is. De juf heeft een belangrijke rol gespeeld in het leven van jouw kind en verdient een bijzonder cadeau als blijk van waardering. Onze collectie afscheidscadeaus voor de juf zit boordevol originele en creatieve geschenken die haar zeker zullen raken. Wens haar een fijne zomer met de leukste slippers - ‘slipperdag’ zodat ze na dit schooljaar extra kan genieten. Bekijk onze collectie en vind het perfecte afscheidscadeau voor de juf om haar te bedanken voor haar inzet, toewijding en liefde.

Cadeau meester

Bij 100%LEUK geloven we dat afscheid nemen niet saai hoeft te zijn, maar juist een moment vol warmte en dankbaarheid. Daarom hebben we een assortiment vol met cadeaus voor de meesters samengesteld. Geef hem het pakket - "Goud waard", want na dit schooljaar kun je laten zien hoeveel hij betekent. Met een afscheidscadeau van 100%LEUK maak je een blijvende indruk. Bestel vandaag nog jouw afscheidscadeau voor de meester. 

Dag van de leraar

Natuurlijk is het leuk om de juf of meester een cadeau te geven wanneer ze jarig zijn of het schooljaar tot een einde komt. De dag van de leraar is ook een leuke (én vooral originele!) dag voor cadeautjes. Wanneer jij een cadeautje voor de juf of meester koopt, zal ze zeker verrast zijn. ‘Maar wat is de dag van de leraar nu precies?’ De internationale dag van de leraar is opgericht door de Verenigde Naties in 2018 om de rol die het onderwijs speelt in vrede en ontwikkeling te vieren op 24 januari. Onderwijs is namelijk zó belangrijk voor de wereld en onze kinderen. Daarom is het ook een supermooi gebaar om een cadeau te geven aan een juf of meester op deze dag. Het laat zien dat je waardeert wat ze doen en dat je begrijpt hoe waardevol hun baan is!

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau voor de juf en meester! Verstuur je het naar een andere ontvanger? Vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en verstuurd. Boven de € 35 betaal je geen verzendkosten, dat is ons cadeautje aan jou! Heb je vragen voor ons of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau voor de juf en meester op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd en hebben in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.