Cadeau voor juf en meester

Wil je de geweldige juf of meester verwennen met het perfecte juf en meester cadeau? 
Er zijn allerlei passende momenten waarop je de juf of meester een bedankje kunt geven, zoals aan het einde van het schooljaar, een verjaardag of een andere speciaal moment. Bij 100%LEUK vind je het beste juf en meester cadeau. 

We hebben allerlei verschillende leuke cadeautjes speciaal om zo’n moment extra bijzonder te maken. Hiermee tover jij zeker weten een glimlach op het gezicht van de juf of meester! 

Cadeau voor juf | Cadeau voor meester

1-12 van 15 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slippers
    Slippers
    As low as € 17,95
Pagina
per pagina
 

Hét perfecte bedankje voor de juf of meester

De juf of meester verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Zij staan heel het jaar voor alle kinderen klaar om hen van alles te leren. Met een zorgvuldig gekozen cadeau laat je zien hoeveel je hun inzet en (soms nodige) geduld waardeert. 

Je kunt gaan voor een klein gebaar of een groot cadeau, bij 100%LEUK vind je gegarandeerd de perfecte meester- en jufbedankjes. Met onze cadeaus kun jij laten blijken wat je misschien soms te weinig zegt, “Bedankt juf en meester!”.

Juf en meester cadeautjes kopen voor juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag is een extra bijzondere gelegenheid om alle juffen en meesters in het zonnetje te zetten. Op deze dag worden zij extra bedankt voor hun harde werk, geduld en zorg die ze het hele jaar hebben gegeven. Bij 100%LEUK vind je een ruim assortiment aan juf- en meester cadeautjes die perfect zijn voor deze feestelijke dag. 

Verras ze eens met een heerlijk voetenbadje of een heerlijke handcrème voor die helpende handen. Als je echt leuke juf en meester cadeautjes wil kopen ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat geef je een juf of meester die afscheid neemt?

Wanneer een juf of meester afscheid neemt, wil je ze natuurlijk iets speciaals geven om hen te bedanken voor de fijne tijd. Een persoonlijk afscheidscadeau voor juf en meester is een mooie manier om je waardering te tonen. 

Bij 100%LEUK kun je kiezen uit allerlei cadeautjes. Om het extra persoonlijk te maken kun je ook nog een kaartje toevoegen met een lieve boodschap. Dit maakt het cadeau extra bijzonder en zorgt voor een blijvende herinnering.