Ons verhaal

100%LEUK is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwikkelen van cadeauartikelen. De producten worden herkend aan de leuke boodschap, heerlijke geuren of de kwaliteit.

  • Cadeau voor ieder moment
  • Persoonlijke aandacht
  • Creatief met een knipoog
  • Maatschappelijk betrokken
  • Aandacht voor elkaar

Aandacht voor elkaar

Bij 100% LEUK gaat het niet alleen om het geven van cadeaus, maar staat aandacht voor elkaar voorop. Een compliment geven, een hart onder de riem steken of een blijk van waardering, dat is wat 100%LEUK zo belangrijk vindt. Want oprechte aandacht en waardering op belangrijke en onverwachte momenten maken bij iedereen indruk. 

Persoonlijk cadeau

Door de persoonlijke cadeaus van 100%LEUK is er voor ieder moment een passende attentie te vinden. Wij geloven dat een cadeau niet zomaar een cadeau is, maar dat het om de boodschap gaat. Onze producten zijn niet alleen leuk, maar ook origineel en persoonlijk. Wij hechten veel waarde aan het ontwerp en de kwaliteit van onze producten, met oog voor detail en creatief met een knipoog. Het belangrijkste voor ons is dat het niet alleen om het product gaat, maar om de boodschap die we willen overbrengen. Laat jouw liefde, waardering of een hart onder de riem spreken door een cadeau van 100%LEUK.

Vroeger tot nu

Emmy, eigenaresse van 100%LEUK, is ooit begonnen zonder plan of budget, maar met een passie voor het maken van originele dingen. Al snel groeide ze uit van de garage naar een schuurtje en uiteindelijk naar een echte winkel. Tijdens haar ondernemersavontuur ontwikkelde Emmy een plan en een doel voor haar bedrijf. Ze besloot om van winkel "LEUK SPUL" naar merk "100%LEUK" te gaan en het bedrijf op de kaart te zetten. Haar doel was om de boodschap van aandacht voor elkaar verder te verspreiden en zo 100%LEUK bekend te maken. Inmiddels is 100%LEUK geen winkeltje meer, maar een echt merk geworden. Het is nu verkrijgbaar bij ongeveer 500 verkooppunten en we hebben een bloeiende webshop. Emmy is trots op haar vaste en hechte team en elk nieuw productontwikkeling is een feestje. Aandacht voor elkaar maakt alles mooier en dat is precies waar 100%LEUK voor staat.

Maatschappelijk betrokken

100%LEUK mag zich met trots een van de leerplekken van Sterk@werk noemen. Dit geweldige team leukerds zorgt ervoor dat het  product klaar gemaakt wordt voor de verkoop. Ze knopen zepen, vullen flessen, blikjes, pakketten en maken voetenbadjes.

100%LEUK REACTIES

Francis Kruizinga
06 Feb 2023

Top service en leuke producten!!

Ineke
06 Feb 2023

Danique Nijland
05 Feb 2023

Esther krop
27 Jan 2023

Leuk verpakt, leuk product en collega blij

Rianne van der Schaaf
25 Jan 2023

100% leuk en origineel!

Mandy Lumkeman
16 Jan 2023

Leuke cadeautjes om te verzenden per post!

Laura DC
15 Jan 2023

Originele cadeaus voor een leuke prijs. De ontvangers waren alvast blij verrast.

Wist je dat?

Emmy haar verhaal over 100%LEUK mocht vertellen aan Maxima? Zo heeft Emmt verteld over hoe 100%LEUK is ontstaan en de kracht achter het vrouwelijk ondernemen. Daar zijn we natuurlijk super trots op!