Cadeautje tot 10 euro

Opzoek naar een kleinigheidje onder de 10,00? Gewoon zomaar om te geven of om iemand te bedanken? Genoeg keuze bij 100%LEUK!

1-12 van 60 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Cadeautjes onder de 10 euro van 100%LEUK

Opzoek naar een cadeau onder de 10 euro? Dan zit je bij 100%LEUK aan het goede adres. We hebben genoeg leuks om te geven op onze webshop met een budget onder de 10 euro. Vind in deze catogorie de leukste kleine cadeautjes voor haar of hem of een sinterklaas of kerst cadeau tot 10 euro. Opzoek naar een aardigheidje voor voor Moeder­dag of Valentijn? Kies uit één van de mooiste complimenten van 100%LEUK. Zo geef je echt iets orgineels en dat voor onder de 10 euro! Bekijk hier alle cadeaus onder de 10 euro.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Cadeau bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!