Zomer cadeau

Wie wens jij een zonnige zomer toe? Je juf of meester die je moet gaan missen na dit schooljaar of je personeel die op vakantie gaat. Bij 100%LEUK hebben we originele cadeautjes om iemand een fijne vakantie te wensen! 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slippers
    Slippers
    As low as € 17,95
per pagina
 

Cadeau zomer

In de categorie zomer cadeau vind je unieke en originele attenties. Wat de attenties van 100%LEUK extra speciaal maakt, is dat ze met zorg en aandacht zijn samengesteld. Zo zorg je voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Dus, als je op zoek bent naar zomerse cadeautjes die leuk zijn, bekijk dan zeker de website van 100%LEUK en laat je inspireren door het assortiment. 

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Boven de €30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!