Kerstcadeau

Ben jij opzoek naar een kerstgeschenk voor bijvoorbeeld het personeel? HEt is belangrijk om je medewerkers of collega's in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen jaar. Wens ze fijne feestdagen met een cadeau van 100%LEUK. Bekijk hier voor meer informatie over een zakelijke bestelling. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Kerstcadeau 2023

Het jaar vliegt voorbij en voordat je het weet is het al het einde van het jaar! Kerst draait om gezelligheid en samen zijn. Hoe leuk is het dan om een cadeau mee te nemen? Bij 100%LEUK weet je zeker dat je goed zit! Grote en kleine attenties die voor een glimlach zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor je partner, collega, personeelslid of vriend(in).  Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je partner, vriend(in), familielid of collega, wij hebben voor elk wat wils. 

Kerstgeschenk personeel

Net als ieder jaar is het belangrijk om je medewerkers of collega's in het zonnetje te zetten. Laat ze weten hoe belangrijk ze zijn en dat ze gewaardeerd worden! 100%LEUK heeft originele cadeaus voor elk moment en persoon. Een bedankje, een waardering of gewoon zomaar. Voor het einde van het jaar wil je ze alleen wat extra's geven om ze te bedanken voor het afgelopen jaar. 

Wist je dat?

Onze producten zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons 100%LEUKE 
team. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk 
om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf.

Zakelijk cadeau bestellen

Een cadeau gezien die je 100%LEUK vindt en graag wilt weggeven? Bij het aanvragen van een offerte ontvang je een passende prijs voor jouw uitgekozen cadeau. Laat weten wat jij 100%LEUK vind via groothandel@100procentleuk.nl