Kerstcadeau

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je familie, geliefde, vrienden of personeel? Het is belangrijk om hen in het zonnetje te zetten, of je ze nu wilt bedanken voor de vriendschap, fijne kerstdagen wilt wensen of je waardering wilt tonen voor het afgelopen jaar. Verwen ze met een kerstcadeau van 100%LEUK. Voor zakelijke kerstcadeaus kun je hier meer informatie vinden over het plaatsen van een zakelijke bestelling.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Kerstcadeau 2023

Het jaar vliegt voorbij en voordat je het weet is het al het einde van het jaar! Kerst draait om gezelligheid en samen zijn. Hoe leuk is het dan om een kerstcadeau mee te nemen? Bij 100%LEUK weet je zeker dat je goed zit! Grote en kleine kerstcadeaus die voor een glimlach zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstcadeau voor je partner, collega, personeelslid of vriend(in).  Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor je partner, vriend(in), familielid of collega, wij hebben voor elk wat wils. 

Kerstcadeau man

Op zoek naar een leuk kerstcadeau voor een man? We hebben een zorgvuldig samengestelde collectie waardoor we zorgen dat je het perfecte kerstcadeau voor mannen kan vinden. Hierdoor kan jij de stress van het zoeken naar het ideale kerstcadeau vergeten en laat je ons helpen bij het maken van een keuze naar een kerstcadeau dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van hem tovert. We hebben kerstcadeaus voor mannen die passen bij het warme gevoel van Kerstmis. 

Kerstcadeau vrouw

Kerstmis is de tijd van het jaar om iemand te verrassen met iets speciaals. We hebben daarom de leukste kerstcadeaus voor vrouwen die hun hart sneller zullen doen kloppen. Van een mooie zeepketting - “dikke kerstkus” tot een heerlijke roomspray - “Merry Xmas”, we hebben leuke kerstcadeaus voor elke vrouw. Dus waar wacht je nog op? Ontdek nu onze kerstcadeaus voor vrouwen en maak dit kerstfeest extra speciaal met een geschenk dat de ontvanger zich nog lang zal herinneren.

Wist je dat?

Onze leuke kerstcadeaus zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons 100%LEUKE team. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een leuke kerstcadeau. Zeg eens op een originele manier fijne kerst. Of geef je buurvrouw een aardigheidje dat echt indruk maakt. Met een leuk kerstcadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. 

Kerstcadeau om te herinneren

Dus waar wacht je nog op? Ontdek nu onze leuke kerstcadeaus en maak dit kerstfeest extra speciaal met een kerstcadeau dat de ontvanger zal onthouden. Bestel vandaag nog en geniet van een feestelijke en vooral leuke kerst ervaring! 

Kerstgeschenk personeel

Net als ieder jaar is het belangrijk om je medewerkers of collega's in het zonnetje te zetten. En deze waardering kan je uitspreken met een kerstgeschenk voor je personeel. Je kunt ze laten weten hoe belangrijk ze zijn en dat ze vooral gewaardeerd worden binnen het bedrijf! 100%LEUK heeft kerstgeschenken voor je personeel die iedereen doet verrassen. Waar je het einde van het jaar ze wat extra's geeft om ze te bedanken voor het afgelopen jaar. 

Kerstattentie personeel

Bij 100%Leuk vind je niet alleen het leukste maar ook een unieke kerstattenties voor je personeel. Geef je teamleden of personeel dit jaar een kerstattentie waar ze echt van zullen genieten. Laat zien dat je hun harde werk en toewijding waardeert. Ontdek nu ons assortiment en verras met een betekenisvolle kerstattentie je personeel dat ze zich nog lang zullen herinneren.

Origineel kerstcadeau personeel

Maak dit jaar een statement met een origineel kerstcadeau voor je personeel. Geef iets bijzonders dat hun individuele stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu op zoek bent naar iets praktisch, creatief of inspirerend. Met onze collectie kan jij kiezen uit originele kerstcadeaus voor je personeel die een blijvende indruk zullen maken. Zo laat jij je personeel stralen tijdens de feestdagen.

Zakelijk cadeau bestellen

Een cadeau gezien die je 100%LEUK vindt en graag wilt weggeven? Bij het aanvragen van een offerte ontvang je een passende prijs voor jouw uitgekozen cadeau. Laat weten wat jij 100%LEUK vind via groothandel@100procentleuk.nl