Populaire cadeautjes

Ben je opzoek naar een cadeau alleen weet je niet door alle cadeaus niet meer wat je moet kiezen? Dan zijn de populaire cadeautjes echt iets voor jou. Met deze cadeaus zit je namelijk altijd goed! 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Populaire cadeautjes van 100%LEUK

We begrijpen hoe lastig het kan zijn om het perfecte cadeau te vinden. Met zoveel leuke opties zie je soms door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk wil je natuurlijk het leukste cadeautje geven en met iets origineels op de proppen komen. In deze categorie vind je cadeautjes waarmee dat zeker gaat lukken! Deze cadeautjes worden het vaakst gekozen, mede dankzij de persoonlijke teksten op het product, de heerlijke geuren en/of het design. Het voetenbadje staat op nummer 1 en is al sinds het begin van de 100%LEUK collectie een favoriet!