Valentijn

Vroeger stuurde je stiekem een kaartje naar je anonieme liefde, nu vier je valentijn met een valentijscadeau voor je geliefde. WIl je echt iets anders geven dan chocolade, rozen of een knuffelbeer? Dan ben je bij 100%LEUK aan het goede adres. Alle producten staan bekend om de orginele teksten. Bijvoorbeeld de douchegel 'Ik hou van jou van top tot teen'. De tekst maakt het cadeau speciaal en makkelijk om te geven. Spreek je liefde uit met één van de cadeaus van 100%LEUK. Zo verras jij je valentijn echt!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Cadeau voor valentijn

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeaus. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius | riep in 496 14 februari uit tot de dag van de heilige valentijn. Op deze pagina hebben we alle leuke valentijnscadeau voor hem en haar op een rijtje gezet.

Valentijns cadeau voor haar

Je wilt op 14 februari valentijnsdag niet weer aankomen met rozen toch? Kies deze keer voor een origineel valentijnscadeau voor de allerbelangrijkste vrouw in je leven! Geef een pakket liefde, dat verteld al meteen hoeveel je van haar houdt door de teksten op de producten. Of douchegel met de tekst: Ik hou van jou van top tot teen. Dat zegt al genoeg toch? Op deze pagina vind je meer dan genoeg cadeaus voor haar. Zo kom je niet met lege handen aan en verras je je lief echt! 

Valentijn cadeau voor hem

Het is altijd zo moeilijk om het perfecte cadeau te vinden voor hem. Wil je deze keer uitpakken voor hem? Verras je lief op valentijn met een origineel valentijscadeau voor je man! Is die trots op zijn auto? Dan is de autoshampoo een perfect cadeau voor valentijnsdag. Of wat dacht je van het populaire cadeau voor de mannen, de bierdouche? Dit is het enige bier waar hij frisser van wordt door de heerlijke geur van frisse hop. Heb je geen inspiratie en wil je zelf ook genieten van het cadeau dat je geeft? Ga herinneringen maken en geef het bestekset! Zo kan er met jouw valentijnsdag met je man niet meer stuk! 

Vind je cadeau bij 100%LEUK

Een persoonlijk en origineel bedank cadeau vind je bij 100%LEUK. Doordat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben, begrijpen wij de wensen van ondernemers en consumenten. Wij vinden aandacht voor elkaar erg belangrijk. Dit zie je terug in onze cadeaus maar ook in onze samenwerkingen. Onze LEUKERDS, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zorgen er elke dag weer voor dat onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt om mensen te verrassen. Bestel jouw bedank cadeau nu in de webshop. Voor 23.45 besteld, is morgen in huis!