Cadeau voor collega

Wil je je geweldige collega's af en toe verwennen met de perfecte geschenken? Een positieve werkomgeving omvat niet alleen interessante taken, maar ook geliefde teamleden! Ben je op zoek naar een manier om je waardering te tonen aan je favoriete collega of gewaardeerde medewerker? Bij 100%LEUK hebben we een prachtige selectie aan complimenten om te geven! Of je nu zelf afscheid neemt of op zoek bent naar een uniek afscheidscadeau voor een vertrekkende collega, wij hebben passende en originele opties. Blader door ons assortiment en kies het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen.

1-12 van 14 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Afscheidscadeau voor je collega?

Voor afscheidscadeaus om te geven aan collega’s zit je bij 100%LEUK op de juiste plek. Collega’s – je hebt ze in alle soorten en maten. Sommigen voelen aan als vrienden, terwijl anderen meer bekenden zijn. Maar al met al heb je heel wat tijd met elkaar doorgebracht en samengewerkt. Dus bij vertrek hoort absoluut een passend afscheidscadeau voor je collega. Een blijk van waardering, tastbaar en warm, en misschien ook een uitnodiging om contact te blijven houden – dat zijn toch wel de meest leuke, originele en unieke afscheidscadeaus voor collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een afscheidscadeau voor een collega, zoals iets heerlijks en liefdevolle ‘Bodylotion - Jij smeert 'm’  of ga voor de ‘Handcrème – bedankt voor de helpende handen’. Kijk rond op onze site en laat je inspireren voor een origineel afscheidscadeau voor je collega.

Collega in het zonnetje zetten?

Speciale dagen zoals de Dag van de Zorg, de Dag van de Leraar of het einde van het jaar vormen perfecte gelegenheden om je meest gewaardeerde collega extra te waarderen. Bij 100%LEUK vind je de meest charmante bedankjes voor je collega, geschikt voor allerlei momenten. Of het nu gaat om een ‘Pakket - Goud waard’ of een ‘Voetenbadje’, met dit kleine gebaar zal je collega zeker je dankbaarheid voelen. Werk je vanuit huis? Zelfs dan kun je gemakkelijk een bedankje voor een collega versturen via een brievenbuscadeau.

Cadeau voor collega bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau en breng een glimlach op het gezicht van je collega's! Of het nu gaat om een uiting van waardering of een afscheidscadeau voor een collega, bij 100%LEUK vind je precies wat je zoekt. Als je het cadeau naar een andere ontvanger stuurt, vergeet dan niet om een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Op die manier zal de ontvanger weten van wie dit mooie gebaar afkomstig is. En wanneer je bestelling boven de €30 uitkomt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.