Voor je collega

Werken in een LEUKe omgeving is belangrijk, daar horen natuurlijk ook leuke collega's bij! Wil jij je waardering over je leukste collega of fijne  werknemer uitspreken? 100%LEUk heeft de mooiste complimenten om te geven! 

1-12 van 27 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Afscheidscadeau voor je collega?

Collega’s, je hebt ze in alle soorten en maten. Sommigen voelen als vrienden en anderen meer als bekenden. Maar al met al heb je heel wat tijd met elkaar doorgebracht en samengewerkt. Dus bij vertrek is een passend afscheidscadeau voor je collega zeker op zijn plaats. Een bedankje, een tastbaar blijk van waardering, en misschien ook een uitnodiging om contact te blijven houden. Kijk rond op onze site en laat je inspireren voor een origineel afscheidscadeau voor je collega.

Collega in het zonnetje zetten?

Een speciale dag zoals; dag van de zorg, dag van de leraar of dag of het eindje van het jaar zijn perfecte momenten om je leukste collega extra in het zonnetje te zetten. Bij 100%LEUK vindt je de leukste cadeaus voor alle momenten. Een momentenfles ‘blijk van waardering’ of een zeephart ‘je bent goud waard’. 

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!