Hondenaccessoires

Opzoek naar een orgineel cadeau voor een echte dierenliefhebber. 100%LEUK heeft de leukste cadeaus voor onze trouwe viervoeters!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Hondencollectie

Onze viervoeters zijn onze beste maatjes. Ze zijn tenslotte onderdeel van het gezin. Af en toe een beetje extra verwennen kan daarom geen kwaad. vandaar nieuwe in de collectie; hondenaccessoires! Matchende hondenkussens voor in jouw interieur. Of laat je honden lekker ruiken met de verzorgingslijn. Fris ruiken vinden we allemaal belangrijk en zo ook onze viervoeters. Daarom hebben speciaal door specialisten honden sprays, shampoos en conditioners laten ontwikkelen. Stuk voor stuk zijn ze vegan en ruiken ze heerlijk fris met een lichte zoete noot. Een 100%LEUK cadeau voor de dierenliefhebbers!

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Al onze bestellingen worden door ons team feestelijk verpakt en snel geleverd. Zodat je snel iemand blij kunt maken. Of jezelf natuurlijk! En boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.