Iets lekkers

Iets te snoepen cadeau geven? Bij 100%LEUK hebben we de lekkerste cadeaus om te geven! Onze snoepflessen gevuld met dropballen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van kletskoeken? Heerlijk bijkletsen met je moeder, oma of vriendin!

1-12 van 15 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Iets lekkers cadeau

100%LEUK heeft een heerlijk assortiment aan iets lekkers om te snoepen. De koker-kletskoeken is een populair cadeau en lang bij 100%LEUK in de collectie. We hebben voor elk moment wel een snoepfles om weg te geven. Is er iemand jarig? Dan is de momentenfles - Gefeliciteerd een LEUK cadeau! Of juist iemand een steuntje in de rug sturen? Dan is de momentenfles- Ik denk aan je een mooi cadeau om te geven.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Cadeau bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! Boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!