Momenten

100%LEUK heeft genoeg cadeau ideeën voor elke gelegenheid. Gewoon zomaar of voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, zwangerschap, geboorte of speciale dagen. Zo hebben we voor elk moment en iedereen een geschikt cadeau. 

1-12 van 117 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Voor elke gelegenheid

100%LEUK heeft genoeg cadeau ideeën voor elke gelegenheid. Gewoon zomaar of voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, zwangerschap, geboorte of speciale dagen. Zo hebben we voor elk moment en iedereen een geschikt cadeau. Er zijn genoeg momenten om iemand in het zonnetje te zetten. 

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Cadeau bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!