Cadeau voor in huis

De mooiste woonaccessoires scoor je bij 100%LEUK. Maak van je huis een thuis met de kussens, kaarsen of een zacht plaid. Alle woonaccessoires zijn bedrukt of verpakt met orginele teksten, dat maakt het zo leuk om te geven! 

1-12 van 31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Je huis is je thuis

Dat is het fijne aan het najaar: wegkruipen onder een zacht plaid tussen de kussens. Gezellig met vrienden borrelen bij de vuurkorf of series kijken op de bank. Één ding is zeker, onder dit heerlijke zachte kleed kom je niet meer vandaan. Plof neer en geniet of geef het een ander cadeau. Bijvoorbeeld in een kerstpakket. Wie gun jij een relaxmoment? 

Kussens

Je zult het vast wel herkennen. Of je nu bij je opa of oma langsgaat of thuiskomt bij je ouders; je opa, oma, papa en mama en hebben allemaal hun eigen fijne plekje in huis. De één heeft z’n eigen stoel en de ander haar eigen comfortabele hoekje op de bank. Daarom een toepasselijk cadeau voor de vaders, moeders, opa’s en oma’s om op een leuke manier éxtra duidelijk te maken dat hun fijne plekkie ook echt hun stekkie is. TIP: Geef deze kussens cadeau aan kersverse (groot)ouders! Alle kussens worden altijd geleverd met kussenvulling!

Cadeau voor in huis bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we het binnen twee werkendagen. Boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!