Secretaressedag cadeaus 2024

Op zoek naar een uniek Secretaressedag 2024 cadeau? Bij 100%LEUK hebben we originele geschenken met een knipoog en een boodschap voor de hardwerkende secretaresses en secretarieel medewerkers. Op donderdag 18 april worden zij extra in het zonnetje gezet, en wat is nu leuker dan een cadeau dat hun inzet te belonen? Shop je cadeau vandaag nog!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Idee voor een origineel Secretaressedag cadeau

Heb je nog geen idee wat je wilt geven? Geen zorgen! Bij 100%LEUK hebben we diverse cadeaus met stuk voor stuk een originele tekst of een mooie boodschap. Bedank de secretaresse bijvoorbeeld met het 'handsmaker' als bedankje voor de helpende handen. Of bezorg haar een relax momentje met ons meest populaire cadeau uit de collectie, namelijk het voetenbadje. Op deze manier tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke secretaresse!

Wat geef je aan je secretaresse cadeau?

Dit zijn de meest originele cadeaus die je aan de secretaresse kunt geven als bedankt cadeau:

1. Cadeaupakket voor secretaresse - Je bent Goud waard

2. Snoep cadeau voor secretaressedag - Topper

3. Bodybutter voor een mooi mens 

4. Douchegel cadeau voor haar - Hoofd schouder knie en teen

5. Voetenbadje relax moment voor secretaresses 

 

Cadeau laten inpakken

Wist je dat? Je het cadeau voor Secretaresse dag door ons kan laten inpakken? Neem contact op via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat we jouw aanvraag binnen 1 werkdag in behandeling hebben genomen. Zo kan jij altijd optijd de cadeautjes weg geven! We kunnen het cadeautje op een 100%LEUKe manier inpakken met een gepersonaliseerde kaart waar jouw tekst en logo op gedrukt kan worden. Wil je de cadeautjes naar alle zorgtoppers thuis sturen? Dan nemen wij de verzending voor jou uit handen! Zo ben jij helemaal ontzorgd voor de Dag van de Zorg!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Vind je cadeau bij 100%LEUK

Een persoonlijk en origineel bedank cadeau vind je bij 100%LEUK. Doordat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben, begrijpen wij de wensen van ondernemers en consumenten. Wij vinden aandacht voor elkaar erg belangrijk. Dit zie je terug in onze cadeaus maar ook in onze samenwerkingen. Onze LEUKERDS, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zorgen er elke dag weer voor dat onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt om mensen te verrassen. Bestel jouw bedank cadeau nu in de webshop.