Beterschap cadeaus & Hart onder de riem cadeaus

Wat voor cadeau geef je iemand die ziek is of door een moeilijke tijd gaat? Een origineel cadeau voor iemand die ziek is of een hart onder de riem cadeau nodig heeft, vind je bij 100%LEUK. Als iemand ziek is, kun je deze persoon een momentje van blijdschap bezorgen door een beterschap cadeau te sturen. Ook als iemand door een moeilijke tijd heen gaat kan je iemand een warm gevoel bezorgen door te laten weten dat je ervoor degene bent. Bij 100%LEUK weten we wat voor verschil een klein cadeautje kan maken. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. Door een cadeautje te kiezen bij 100%LEUK weet je zeker dat je deze persoon op een originele manier verrast.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Beterschap cadeau voor de zieke

Zo loopt iemand nog onbekommerd rond, en het volgende moment zit ie in de lappenmand. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een gebroken been of erger is niet ondenkbaar. Daarnaast komt het natuurlijk regelmatig voor dat mensen een operatie moeten ondergaan of erg ziek worden. En ook dat kan aardig ingrijpen in iemands leven. Soms duurt het echt even voor de patiënt weer de oude is. En waar knapt deze persoon dan van op? Van een beetje aandacht, iemand die meeleeft en vraagt hoe het gaat. Iemand die hem beterschap wenst. Bij 100%LEUK vind je daarom beterschap cadeaus en hart onder de riem cadeaus, gemaakt om iemand aandacht te geven en op te vrolijken.

Zo knapt de zieke op!

Het kan lastig zijn om een beterschap cadeau te vinden voor de zieke. Gelukkig hebben we bij 100%LEUK een ruime keus uit de meest bedachtzame geschenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘Blikje geluk’, gevuld met klavertje vier bolletjes? Dat is toch wel een beterschap cadeau waarmee je toch op zijn minst een glimlach op het gezicht van de patiënt kunt toveren… Om maar niet te spreken van de ‘Cadeaudoos – Dikke knuffel’, met een heerlijk ruikende, trendy cactuszeep. Met het beterschap cadeau ‘Flesje – Voetenbadje’, zorg je ervoor dat de zieke zich een poosje 100% kan ontspannen en misschien zelfs even vergeet dat hij eigenlijk ziek is. Wil je nog wat extra’s doen en de patiënt echt een opsteker geven? Dan zijn er de speciale cadeaupakketten van 100%LEUK, dat onder meer een doosje thee en een heerlijke douchegel bevat, goed voor diverse relaxmomenten op weg naar beterschap. Het lieve hartzeepje geef je niet alleen een lekker ruikende zeep, maar ook een hart onder de riem cadeau.

Alleen een beterschapskaartje doet ook al wonderen

Als iemand erg ziek is, is een persoonlijk bezoek niet altijd mogelijk. Ook al gaat er niets boven echte persoonlijke aandacht, zijn er wel andere opties om iemand wat te schenken. Gelukkig hebben wij bij 100%LEUK de LEUKste keuze aan beterschap cadeaus die per post verstuurd kunnen worden. Een ruime keuze aan brievenbuscadeautjes, speciaal voor degene die wel wat aandacht verdienen. Het geven van een brievenbuscadeautje is makkelijk en zo verzonden. Verras de zieke vandaag nog met een originele beterschap cadeau. 

De LEUKste beterschap pakket

Bij 100%LEUK hebben we de leukste beterschap pakketten samengesteld om iemand een hart onder de riem steken, met sterkte, kracht & knuffel. Of het nu gaat om een vriend of familielid die ziek is, of om een collega die een ongelukje heeft gehad, wij hebben voor elke gelegenheid het juiste pakket. Met deze LEUKste beterschap pakket - “Pakket hart onder de riem - Sterkte kracht knuffel” zorg je ervoor dat de ontvanger zich een stukje beter voelt! 

Bestel je beterschap cadeau bij 100%LEUK

100%LEUK is ontstaan doordat wij merkten dat klanten vaak moeite hadden met het vinden van een persoonlijk en origineel cadeautje. 100%LEUK weet klanten inmiddels te voorzien in deze vraag en verzorgt al meer dan 10 jaar de leukste cadeaus. Of je nu op zoek bent naar een beterschap cadeau om iemand een hart onder de riem te steken of gewoon iets leuks om te laten zien dat je aan iemand denkt. Bij ons staat aandacht voor elkaar centraal. Door het geven van een beterschap cadeau of hart onder de riem cadeau draag jij hieraan bij. Bekijk ons volledige assortiment originele beterschap cadeaus in de webshop en geef iemand dat beetje extra aandacht.  

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw beterschap cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren.