Hart onder de riem cadeaus

Wat geef je iemand die ziek is? Een origineel beterschap cadeau als je een hart onder de riem cadeau nodig hebt vind je bij 100%LEUK. 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Beterschap voor de zieke

Zo loopt iemand nog onbekommerd rond, en het volgende moment zit ie in de lappenmand. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een gebroken been of erger is niet ondenkbaar.
Daarnaast komt het natuurlijk regelmatig voor dat mensen een operatie moeten ondergaan. En ook dat kan aardig ingrijpen in iemands leven. Soms duurt het echt even voor de patiënt weer de oude is. En waar knapt hij dan van op? Van een beetje aandacht, iemand die met hem meeleeft en vraagt hoe het met hem gaat. Iemand die hem beterschap wenst. 100%LEUK maakt het je gemakkelijk om de patiënt aandacht te geven.

Zo knapt de zieke op!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘Blikje geluk’, gevuld met klavertje vier bolletjes? Daar zal je toch op zijn minst een glimlach mee op het gezicht van de patiënt toveren… Om maar niet te spreken van de ‘Cadeaudoos – Dikke knuffel’, met een heerlijk ruikende, trendy cactuszeep. 100%LEUK om te geven, deze knuffel zonder besmettingsgevaar. Met het ‘Flesje – Voetenbadje’ zorg je ervoor dat de zieke zich een poosje 100% kan ontspannen en misschien zelfs even vergeet dat hij eigenlijk ziek is.
Wil je nog wat extra’s doen en de patiënt echt een opsteker geven? Dan zijn er de speciale cadeaupakketten van 100%LEUK, dat onder meer een doosje thee en een heerlijke douchegel bevat, goed voor diverse relaxmomenten op weg naar beterschap. Het lieve hartzeepje zal hen een hart onder de riem steken.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren.