Voor je familie

Bij 100%LEUK vind je leuke cadeautjes voor je dierbare ouders, broers, zussen, tantes, ooms en meer! Kies de mooiste cadeaus uit en laat je familie stralen. Of je nu waardering wilt tonen voor wie ze zijn, een felicitatie wilt sturen of gewoon zomaar wilt verrassen, er zijn genoeg momenten om ze blij te maken. Ontdek de leuke cadeauopties voor je familie!

1-12 van 17 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Familie cadeaus

Wil je je liefste moeder in het zonnetje zetten voor al haar inzet, of denk je aan je behulpzame opa die zelfs je fiets heeft gerepareerd? Misschien wil je je betrokken zus bedanken of je vader die altijd advies heeft. Goede familierelaties zijn van onschatbare waarde en verdienen extra erkenning. Met een LEUK compliment of gebaar laat je zien hoeveel ze voor je betekenen. Bij 100%LEUK hebben we dé oplossing: de leukste cadeaus voor elk moment. Laat je waardering spreken en selecteer iets uit onze unieke collectie om je familie te laten stralen.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!