Vaderdag cadeau

Het is altijd moeilijk om een LEUK vaderdag cadeau te kopen. Bij 100%LEUK hebben we genoeg vaderdag cadeautjes om jouw liefste partner, (bonus)vader of gewoon iemand die als een vader voelt, te verrassen. Bekijk alle vaderdag cadeaus op deze pagina!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Origineel vaderdag cadeau

Ben je op zoek naar een origineel vaderdag cadeau om je partner of geliefde vader dit jaar extra te verwennen?  Dan hoef je niet verder te zoeken! Geef een origineel vaderdag cadeau met een speciale boodschap. Elk geschenk bevat een LEUKe tekst, waarmee je jouw waardering kunt tonen. Laten we eerlijk zijn, vaders verdienen het om vaker in het zonnetje te worden gezet, toch? Ontdek de meest originele Vaderdagcadeaus op onze webshop.

Cadeau voor de liefste vader

Denk aan een cadeau voor je vader, bonusvader, stiefvader, partner of je opa. Zo kan je hem op vaderdag verrassen met een leuk cadeau. Een vaderdag cadeau hoeft niet groot te zijn om je vader een lach te bezorgen. Je wilt niet elk jaar hetzelfde cadeau geven, zoals sokken of een parfum. Geef een vaderdag cadeau met een boodschap, dat is een leuk idee toch? 

Cadeau bonusvader

Hij staat altijd voor je klaar en voelt als een vader voor je. Bedank jouw bonus vader voor alles wat hij voor je doet of heeft gedaan met een cadeau. Wat dacht je van het papa’s plekkie - een sierkussen voor zijn eigen stoel of plekje op de bank. Zo zet jij jouw bonus vader in het zonnetje! Laat zien dat hij speciaal voor jou is.

Cadeau voor papa

Papa, wat ben ik trots op jou, je bent de beste! Hij zorgt goed voor je en dat mag best gewaardeerd worden. Geef een vaderdag cadeau dat hij zeker verdient. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Verras dus je vader, bonus vader, opa, broer, of vriend met een vaderdag cadeau. Zeg eens op een leuke manier fijne Vaderdag. Met een origineel vaderdag cadeau laat je zien dat je hem waardeert, dankbaar bent of van hem houdt. Geef bijvoorbeeld het pakket “Kweek je kado - Voor de beste PAprika”, een origineel vaderdag cadeau wat hij niet verwacht. Maak Vaderdag 2023 speciaal met een cadeaupakket of een bedankje. Neem een kijkje en kies jouw LEUKe origineel vaderdag cadeau uit.

Wist je dat?

Onze producten zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons 100%LEUKE team. LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd en hebben in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren.

Genoeg keuze

Ben je op zoek naar een ander cadeau? Om je te helpen het perfecte cadeau te vinden, kun je ons assortiment op verschillende manieren bekijken. Zo kun je kiezen voor momenten, zoals gefeliciteerd, beterschap of sterkte & succes. Of je kunt zoeken aan de hand van de persoon aan wie je het geeft: voor hem, voor haar of bijvoorbeeld voor de juf of meester van je kind. Zo kan je voor iedereen een geschikt cadeau vinden.

Vaderdag cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE vaderdag cadeau! Al onze bestellingen worden door ons team feestelijk verpakt en snel geleverd. Zodat je snel je liefste (bonus)vader blij kan maken. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!