Thee producten

Ontdek het perfecte geschenk voor theeliefhebbers met onze 100% LEUKe Bijkletscollectie. Verwen jezelf of verras je dierbaren met prachtige theemokken, een elegante theepot en heerlijke verse thee. Creëer kostbare momenten van verbinding en geniet samen van een ontspannen theemoment. De Bijkletscollectie is niet alleen stijlvol, maar ook een betekenisvol cadeau voor elke theeliefhebber. Maak thee drinken een bijzondere ervaring met dit LEUKe en originele thee cadeau.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Cadeau bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en boven de € 30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Cadeaus met aandacht voor elkaar

Ontdek de 100% LEUKe Bijkletscollectie - de perfecte toevoeging voor momenten van verbinding te midden van het drukke dagelijkse leven. Tussen werk, gezin en sportactiviteiten vergeten we vaak het belang van quality time en bijpraten. Geef jezelf de kans om even te ontsnappen aan de hectiek en geniet van een rustgevend koffie- of theemoment met je beste vriendin, gezellige buurvrouw of lieve zus. De Bijkletscollectie biedt alles wat je nodig hebt: voor de theeliefhebbers hebben we prachtige theemokken, een elegante theepot en een selectie van verse thee. Vergeet ook niet de heerlijke kletskoeken toe te voegen voor een extra vleugje gezelligheid! Voor koffieliefhebbers hebben we stijlvolle koffiemokken, lepeltjes en bijpassende onderzetters. De Bijkletscollectie is het ideale cadeau om jouw omgeving mee te verrassen en samen bij te praten!