Shop

Heeft 100%LEUK cadeaukaarten?

100%LEUK snapt dat je niet kan kiezen tussen alle cadeaus. Daarom hebben we ook cadeaukaarten in het assortiment van 10, 15 en 20 euro. 

Wat zijn de voorwaarden van de 100%LEUK cadeaukaart?

De cadeaukaart is niet inwisselbaar voor geld en is alleen te besteden op www.100procentleuk.nl.

Ik wil meer dan 25 stuks bestellen

We helpen je graag om het beste cadeau samen te stellen. Wil je meer dan 25 stuks bestellen? Neem dan contact op. Zo kunnen we de bestelling op factuur zetten en overige informatie doorspreken zoals; inpakken, een kaart en de gewenste leverdatum. Vul jouw gegevens in bij het contactformulier op deze pagina.

Kan ik mijn bestelling op rekening betalen?

Dat is zeker mogelijk. Neem contact op via het contactformulier met je vraag en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Is er een verkooppunt bij mij in de buurt?

100%LEUK wordt verkocht door heel Nederland en een gedeelte van België. Bekijk het verkooppunt bij jou in de buurt hier.

Kan ik verkooppunt worden?

Wat LEUK dat je interesse hebt in de verkoop van 100%LEUK! Wij richten ons op lifestyle, bloemen, drogisterijen & kledingwinkels of een combinatie hiervan.  Valt jouw winkel hieronder? Dan kan je een aanvraag doen door het contactformulier in te vullen. Alvast bedankt voor je aanvraag! Onze collega van de verkoop neemt je aanvraag z.s.m. in behandeling.

Wat wil je graag weten?