De 100% LEUKe theepot steelt de show wanneer je visite over de vloer hebt. Je blijft thee bijschenken met zo'n leuke theepot! De theepot heeft een aardewerken onderkant met ingegraveerde tekst: 'Spreken is zilver, bijkletsen is goud.' Zo is het maar net! Jullie kletsen lekker weg onder het genot van een kopje thee. De bovenkant van de theepot heeft een licht stippelpatroon en is geglazuurd. Wanneer de visite weer naar huis gaat, kan de theepot gewoon in de vaatwasser. De theepot is niet geschikt voor de oven of magnetron.

Cadeaus met aandacht voor elkaar

De 100% LEUKe Bijkletscollectie staat voor aandacht voor elkaar, zelfs in drukke periodes. We zijn allemaal druk met van alles en nog wat: gezinsleven, werk en sport. De tijd vinden om bij te kletsen is juist zo belangrijk! Neem even pauze van het hectische leven en geniet van een koffie- of theemoment met je beste vriendin, gezellige buurvrouw of lieve zus. De Bijkletscollectie heeft alles wat je nodig hebt: thee liefhebbers kunnen genieten van de theemokken, theepot en verse thee. Kletskoeken mogen niet ontbreken! Ook aan de koffieliefhebber is gedacht met koffiemokken, lepeltjes en onderzetters in stijl! Deze Bijkletscollectie is dan ook een 100% LEUK cadeau voor jouw omgeving waarmee je echt eens moet bijpraten!

Voor al je cadeaus

Ben je naast de theepot nog op zoek naar andere cadeaus? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.83
Kleur Wit, Klei
Afmetingen 17 x 13,5 x 21
Inhoud 1000ml
Materiaal Aardewerk

Theepot aardewerk met glazuur

€ 24,95
  • Vaatwasser bestendig.
  • Aardewerken onderkant met geglazuurde bovenkant.
  • Ingegraveerde tekst: "Spreken is zilver, bijkletsen is goud."

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen