Spreken is zilver, bijkletsen goud. Vooral onder genot van een grote kop thee. Dit cadeau bevat 2 glazen buisjes met thee: groene thee met citroengras en zwarte thee met kaneel. Aan de achterkant van de verpakking vind je een luikje met 10 theezakjes! Je hebt dus alles bij de hand om voor jou en je vriendin een kop thee te zetten. Laat het bijkletsen maar beginnen!

Cadeau met aandacht

Onze thee wordt hand geplukt in Sri Lanka. Door het drinken van deze thee steun je de Fair Tea Foundation. Een onafhankelijke, non-profit organisatie die samenwerkt met lokale bedrijven in Sri Lanka om de gezondheidscondities en leefomstandigheden van mensen die wonen en werken op theeplantages in Sri Lanka te verbeteren. De doelstelling is dat ieder individu op de theeplantages in Sri Lanka de mogelijkheid krijgt om gebruik te maken van medische faciliteiten en scholing, alsmede het creëren van goede leefomstandigheden.

Ingrediënten: Gearomatiseerde groene thee met citroengras: groene thee 72%, citroengras 25%, natuurlijk aroma. Gearomatiseerde zwarte thee met kaneel: zwarte thee 88%, kaneel 10% natuurlijk aroma.

Voor al je cadeaus

Ben je naast de thee nog op zoek naar andere cadeaus? Bekijk al onze 100%LEUKe geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker!

Specificaties
Gewicht (kg) 0.08
Kleur Wit, Goud
Afmetingen 17x 9 x 7 cm
Geur/smaak Groene & zwarte thee
Inhoud 2 tubes thee + theezakjes
Materiaal Karton

Thee - Spreken is zilver, bijkletsen goud

€ 11,95
  • Verse groene- en zwarte thee
  • Fair trade thee uit Sri Lanka
  • Verpakking gemaakt van FSC gecertificeerd karton

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen