Iets te vieren?

Gefeliciteerd; hoe vaak zeggen we dit niet in ons leven? De een zegt gefeliciteerd, de ander proficiat en weer een ander heeft het over gelukwensen. We feesten wat af, geven drie zoenen of een knuffel, schudden handen, proosten en dat allemaal voor die ene bijzondere gelegenheid. Bij een felicitatie, hoort natuurlijk ook een cadeau! 100%LEUK heeft veel verrassende cadeaus om je gelukwensen over te brengen.

1-12 van 50 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Felicitatie versturen bij 100%LEUK

Zoek je het perfecte verjaardagscadeau voor je man? Is de oppas geslaagd? Heeft je broer een nieuwe baan? Is er een baby geboren? Zijn je buren getrouwd? In ons assortiment hebben we genoeg keuze voor een 100%LEUK gefeliciteerd cadeau. Wij pakken het mooi voor je in, want een feestelijk ingepakt cadeau maakt jouw felicitatie helemaal compleet.

Gefeliciteerd man

Feliciteer je beste vriend, vader, buurman of broer op een originele manier met zijn verjaardag. Bijvoorbeeld met de 'moment fles - gefeliciteerd', eventueel in combinatie met de 'Autoshampoo - kijk 'm shinen' . Of heeft hij een nieuwe auto? Ook dat is natuurlijk een felicitatie waard!

Gefeliciteerd vrouw

Iets te vieren? Feliciteer je buurvrouw, zus of vriendin met een lief kaartje. Een mooie kaart met een persoonlijke boodschap tovert al gauw een glimlach op iemands gezicht! Een pakket 'Van harte meid' is leuk om te geven en je bent meteen klaar! Heeft je liefste collega een nieuwe uitdaging gevonden? Dan is de 'Douchegel - zonder bubbels geen feest' een perfect cadeau. Een nieuw huis is ook een goede reden om iemand te verrassen. Verwelkom nieuwe bewoners bijvoorbeeld met de cadeaudoos Je huis is je thuis. Een baby op komst of juist geboren? Zeg gefeliciteerd met één van onze leuke kaartjes, eventueel in combinatie met een mooi cadeau zoals de babysokjes. Kortom; er is keuze genoeg om lieve mensen om je heen op originele wijze te feliciteren. Bekijk ons totale assortiment en bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.