Verjaardagscadeau

Het is altijd lastig om het perfecte verjaardagscadeau te vinden voor de verjaardag van wie dan ook. 100%LEUK heeft cadeautjes om iemand te verrassen en een glimlach te bezorgen. Dus een verjaardag binnenkort? Bekijk hier alle cadeaus voor een verjaardag! 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Verjaardagscadeau versturen bij 100%LEUK

Zoek je het perfecte verjaardagscadeau voor je man? Is de oppas geslaagd? Heeft je broer een nieuwe baan? Is er een baby geboren? Zijn je buren getrouwd? In ons assortiment hebben we genoeg keuze voor een 100%LEUK gefeliciteerd cadeau. Wij pakken het mooi voor je in, want een feestelijk ingepakt cadeau maakt jouw felicitatie helemaal compleet. 

Verjaardag man

Feliciteer je beste vriend, vader, buurman of broer op een originele manier met zijn verjaardag. Bijvoorbeeld met de 'moment fles - gefeliciteerd', eventueel in combinatie met de 'Autoshampoo - kijk 'm shinen' . Of heeft hij een nieuwe auto? Ook dat is natuurlijk een felicitatie waard! 

Verjaardag vrouw

Iets te vieren? Feliciteer je buurvrouw, zus of vriendin met een lief kaartje. Een mooie kaart met een persoonlijke boodschap tovert al gauw een glimlach op iemands gezicht! Een pakket 'Van harte meid' is leuk om te geven en je bent meteen klaar! Houd ze van een feestje? dan is de 'Douchegel - zonder bubbels geen feest' een perfect cadeau.

Bekijk ons totale assortiment en bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau!