Geboorte / Zwanger cadeau

Laat voelen hoe je meeleeft, met een zwangerschaps/geboorte cadeau van 100%LEUK. Zwanger! Als je vriendin, zus of nichtje je vertelt dat ze zwanger is, is dat heel bijzonder en een hele dikke knuffel en felicitatie waard. Natuurlijk hoort hier ook een originele en passende attentie bij waarmee je haar echt blij maakt. Bij 100%LEUK vind je een ruim assortiment aan cadeautjes voor elke gelegenheid, waaronder de zwangerschap. Wij vinden aandacht voor elkaar belangrijk en helpen je daarom graag om iemand anders in het zonnetje te zetten.  

1-12 van 13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Verwen haar met een zwangerschap cadeau

Bij 100%LEUK vind je cadeaus voor zwangerschap waar je aanstaande moeders heel blij mee maakt. Bijvoorbeeld onze producten voor persoonlijke verzorging, zoals ons populaire voetenbadje of een van onze handcrèmes en cadeauzepen. Is de exclusieve diamantzeep ‘Je bent schitterend’ misschien dé opsteker die je zwangere vriendin goed kan gebruiken? In de maanden die volgen, kan ze ook best wat extra aandacht gebruiken, en af en toe een extra steuntje in de rug. Of een kussentje in de rug… Bijvoorbeeld een van de bijzondere kussens van 100%LEUK. 

Snoepen mag!

Wie zwanger is, mag zichzelf best wel eens verwennen. Toch? Hoe leuk is het dan als zij je verrast met onze kletskoeken. Je bent  Een perfect cadeau bij zwangerschap. Gezellig samen lekker theeleuten met de kletskoeken. Alle tijd om samen te kletsen en te dromen over dat kleine mensje dat jullie leven binnenkort gaat verrijken.

Originele geboorte cadeautjes

In onze webshop vind je naast zwangerschapscadeaus een divers aanbod aan kraamcadeaus. Ga langs bij de baby en neem een geschenkje mee voor de baby. Kies voor onze ‘kleine held’ babysokjes voor jongens of meisjes. Of ga voor een schattige body bar. Natuurlijk kun je de kersverse ouders ook in het zonnetje zetten. Geef ze bijvoorbeeld onze ‘gefeliciteerd’ momenten fles, helemaal gevuld met snoepballetjes. Al onze geboorte cadeaus bevatten toepasselijke, grappige en originele teksten waarmee je gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht tovert.

Brievenbus kraamcadeau

Als je nog niet op kraamvisite kunt of de tijd niet hebt, kun je ook er ook voor kiezen om een geboorte cadeau met de post te versturen. Bij 100%LEUK vind je een uitgebreid assortiment aan brievenbus cadeautjes. Dit kost niet veel tijd en is toch een attente manier om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Bekijk al onze brievenbus cadeaus en verzend de attentie met een persoonlijke boodschap.

Vind een zwangerschaps/geboorte cadeautje in de webshop

Kijk op je gemak rond op onze site. Wedden dat je in ons assortiment iets vindt dat perfect is als cadeau bij zwangerschap. Je kan niet wachten om het straks aan haar te gaan geven! Ook voor cadeaus voor andere gelegenheden ben je op de juiste plek bij 100%LEUK. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze beterschap of bedankt cadeaus en bezorg iemand een glimlach. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen.