Voor de juf of meester

Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester? Dat begrijpen wij volkomen bij 100%LEUK. Wat zijn de juffen en meesters eigenlijk toch een helden hè! Ze werken hard om de kinderen in hun klas te vermaken, te helpen en kennis bij te leren, daarom mogen de juffen en meesters best in het zonnetje gezet worden, vind je ook niet? Bekijk de leukste cadeaus voor de juf of meester.

13-14 van 14 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slippers
    Slippers
    As low as € 17,95
Pagina
per pagina
 

Originele cadeaus voor de juf of meester

Wij zijn van mening dat de juf of meester op zijn tijd beloond mag worden met een cadeautje voor alle inspanningen. Ze werken vaak vijf dagen in de week van half 9 tot drie plús het nodige nakijkwerk en alle andere activiteiten die erbij komen kijken. Een fijne juf of meester is namelijk niet vanzelfsprekend. Dus ben jij op zoek naar originele cadeaus voor de juf of meester? Bekijk dan deze toffe en attente cadeautjes! Ook leggen we je meer uit over de dag van het onderwijs, want dat is een mooi excuus om een 100%LEUK cadeautje voor de leraar aan te schaffen. Verras de meester of juf bijvoorbeeld met de ‘Ijsthee -meester/juf bedankt’ of een geurkaars. Is het jaar tot een einde gekomen? Kies voor de ‘Bodylotion – Juf ik smeer hem’. Kies het cadeautje dat jij wilt geven en bestel!

Dag van de leraar

Natuurlijk is het leuk om de juf of meester een cadeau te geven wanneer ze jarig zijn of het schooljaar tot een einde komt. De dag van de leraar is ook een leuke (én vooral originele!) dag voor cadeautjes. De juf of meester zal zeker verrast zijn als je een cadeautje koopt voor hen op deze dag. ‘Maar wat is de dag van de leraar nu precies?’ De internationale dag van de leraar is opgericht door de Verenigde Naties in 2018 om de rol die het onderwijs speelt in vrede en ontwikkeling te vieren op 24 januari. Onderwijs is namelijk zó belangrijk voor de wereld en onze kinderen. Daarom is het ook een supermooi gebaar om een cadeau te geven aan een juf of meester op deze dag. Het laat zien dat je waardeert wat ze doen en dat je begrijpt hoe waardevol hun baan is!

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau voor de leraar! Verstuur je het naar een andere ontvanger? Vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en verstuurt. Als je jouw cadeau voor 23:45 uur bestelt, versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou! Heb je vragen voor ons of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.