Cadeau voor meester

Wil je de meester in het zonnetje zetten voor al zijn inzet en enthousiasme? Denk je aan een speciaal bedankje voor de meester die altijd klaarstaat met hulp en advies? Misschien wil je de meester van groep 8 bedanken die de kinderen weer door het schooljaar heeft geloodst. Goede relaties met de leerkrachten zijn van onschatbare waarde en verdienen extra erkenning. Met een LEUK compliment of gebaar laat je zien hoeveel hij voor ze betekent. Bij 100%LEUK hebben we de leukste cadeaus voor elk moment. Laat je waardering spreken en selecteer iets uit onze unieke collectie om de meester te verrassen!

Een meester én een juf om te bedanken voor het afgelopen schooljaar? Geen zorgen! We hebben ook hele leuke cadeaus voor de juf en meester. 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Geef je meester een cadeau aan het einde van het schooljaar

Het einde van het schooljaar is het perfecte moment om de meester te laten zien hoeveel je zijn inzet en enthousiasme waardeert. Een cadeau voor de meester aan het einde van het schooljaar is een mooie manier om hem te bedanken voor al zijn harde werk. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk cadeau dat hem herinnert aan het geweldige schooljaar dat ze samen hebben gehad. 

Aan het einde van groep 8 is het extra speciaal om de meester te verrassen met een cadeau. De kinderen gaan na een lange tijd de school nu helemaal verlaten waar ze vaak 8 jaar hebben gezeten, van kleutertje tot nu (bijna) brugpieper! Een cadeau voor de meester van groep 8 kan iets persoonlijks zijn, zoals een fotoboek met herinneringen of een leuke mok met een grappige tekst.

Bedank de meester voor het leuke schooljaar

Wil je je meester bedanken voor het afgelopen schooljaar? Een bedankt meester cadeau is een geweldige manier om je waardering te tonen. Denk bijvoorbeeld aan een handige autoshampoo, of proost met de meester  met lekkere sprankelende appelsap of een lekkere douchegel. Een cadeau voor de meester hoeft niet groot of duur te zijn, het gaat om het gebaar.

Een origineel idee voor een bedankt meester cadeau, is een persoonlijk berichtje van alle leerlingen in de klas. Dit kan in de vorm van een boekje waarin iedereen een lieve boodschap schrijft. Zo heeft de meester een tastbare herinnering aan het leuke schooljaar.

Een extra speciaal cadeautje voor zijn verjaardag

Naast het einde van het schooljaar en bedankcadeautjes is de verjaardag van de meester ook een uitstekend moment om hem in het zonnetje te zetten. Een cadeau voor de verjaardag van de meester, is extra leuk om te geven omdat dit wel een hele speciale dag is! 

Het belangrijkste is dat het cadeau laat zien dat er is nagedacht over wat hij leuk vindt en dat hij enorm wordt gewaardeerd.