Filteren

Voor jezelf

Een momentje voor jezelf is belangrijk, een leuk cadeau verdien jij zelf ook! Je doelen gehaald? Moeilijke toets gehad of gewoon om jezelf lekker te verwennen. Je kan vast wel een reden verzinnen om jezelf een cadeau te doen! 

Je gekozen filters:
  1. Categorie
    Thee

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Een relaxmoment voor jezelf

Durf jij je telefoon een avondje weg te leggen? Offline zijn en genieten van het hier en nu. Avondjes bij het kampvuur, in bad of gewoon op de bank ploffen met een goed boek. Creëer je eigen relaxmoment met een cadeau voor jezelf. Voor elk budget vind je een leuk cadeau voor jezelf bij 100%LEUK. Style de woonkamer met een leuk kussen of rust even uit en zorg voor zachte voetjes met het voetenbadje. Snuffel lekker even rond en zoek de mooiste cadeaus voor jezelf uit.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Boven de €30 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!