Kweek je kado

Opzoek naar een 'groen' cadeautje? Dit cadeau kweek je helemaal zelf, hoe leuk is dat! Met behulp van de kweekcup en fles veranderen de zaadjes in stekjes, en stekjes in prachte groente. Met voldoende water, licht, liefde en aandacht eet jij straks van de lekkerste groentesoorten! Dat helemaal zelf gekweekt, harstikke duurzaam dus!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Kweek je kado

Een cadeau voor de beste pa en voor het lieve omaatje. Maar ook een kraamcadeau om de kleine spruit te verwelkomen, en voor de geslaagde topper. Dit cadeau kweek je helemaal zelf, hoe leuk is dat! Met behulp van de kweekcup en fles veranderen de zaadjes in stekjes, en stekjes in prachte groente. Met voldoende water, licht, liefde en aandacht eet jij straks van de lekkerste groentesoorten! Dat helemaal zelf gekweekt, harstikke duurzaam dus! Op de achterkant van de zakjes vind je de kweekinformatie. Kan je niet wachten? Begin alvast met voorzaaien met behulp van de kweekcup en fles.  Ontdek door een stekje uit te kiezen en aandacht te geven door de fles eroverheen te zetten deze extra hard groeit.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Cadeau bestellen bij 100%LEUK

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!