Ben jij, of ken jij, een keukenprins of prinses? Dan mag deze 100% LEUKE ovenwant niet ontbreken! Hét cadeau voor iemand die uren kan bakken en braden, en de lekkerste gerechten op tafel zet. Bak een appelcake en haal het stijlvol uit de oven met deze ovenwant. De ovenwant is gemaakt van 100% katoen en de vulling van 100% polyester. De voorkant is voorzien van een toepasselijke boodschap: 'ik cake naar je uit'. De achterkant van de ovenwant heeft een roestkleurig stippenpatroon. Naar wie cake jij uit?

Cadeaus met aandacht voor elkaar

Bij 100% LEUK gaat het om de boodschap. Een cadeau waar de ontvanger een glimlach van krijgt. Deze ovenwant is daar een mooi voorbeeld van. Door de toepasselijke boodschap 'ik cake naar je uit' op de ovenwant is het een geschikt cadeau voor iemand die je al een tijdje niet meer hebt gezien.

Voor al je cadeaus

Ben je naast de ovenwant nog op zoek naar andere cadeaus? Bekijk al onze 100% LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.07
Kleur Klei, Roest
Afmetingen 29 x 17 x 2 cm
Inhoud 1 Ovenwant
Materiaal 100% Katoen

Ovenwant - Ik cake naar je uit

€ 8,95
  • 100% Katoen
  • Kleikleur met roestkleurige details
  • Leerlook lus

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen