Je huis is je thuis. Met deze gevelzeep onder de arm heb jij een 100%LEUK cadeau voor een housewarming of verhuizing! De gevelzeep is uniek in zijn vorm. Uiteraard is de zeep te gebruiken om je handen mee te wassen, maar zou je niet stiekem denken dat dit bijna zonde is? De zeep schittert namelijk als decoratief pronkstuk in elke ruimte, terwijl de gevel een heerlijke geur verspreid. De gevelzeep verwelkomt je namelijk met de frisse geur van ‘Soft freshness’.

Cadeau met aandacht

De gevelzeep is een Nederlands product. Verder is de zeep vegan, parabenen-, siliconen- én dierproefvrij. Onze zepen worden verwerkt door onze leukerds. Dit betekent dat zij de zepen knopen en verpakken. Het is dus niet zomaar een zeep, maar een zeep met een verhaal. Dat geeft nog leuker weg!

Voor al je cadeaus

Ben je naast de gevelzeep ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKe geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.22
Kleur Wit, Zwart, Goud
Afmetingen 25 x 11 x 3 cm
Geur/smaak Soft Freshness
Inhoud Gevelzeep
Materiaal Karton, Touw, Zeep

Cadeaudoos gevuld met zeep – Je huis is je thuis- Gevelzeep

€ 14,95
  • Geproduceerd in Nederland
  • Vegan, parabenen-, siliconen-, en dierproefvrij
  • Dit item is verwerkt door de LEUKerds

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen