Dit hexagon cadeaupakket is hét ideale cadeau als bedankje of blijk van waardering, om iemand een welverdient relaxmoment te geven! Het pakket is gevuld met 7 relaxmomentjes, die de ontvanger dubbel en dwars verdient heeft! Een moment om te ontspannen en te relaxen. Door de geur van witte lotus gaat dat zeker lukken! Spreek jij je blijk van waardering genoeg uit?  Vaak schiet het erbij in. Daarom is dit 'verdient pakket' een mooi moment om erkenning te laten blijken! Het hexagonpakket zegt het allemaal. Heb je geen tijd om iemand een cadeau te geven of woont degene op afstand? Geen probleem. Je kunt deze cadeaubox ook thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk!    

Feestelijk verpakt

Deze luxe cadeaubox heeft een prachtige verpakking waardoor je zelf niet meer veel tijd en moeite kwijt bent aan het inpakken van cadeaus. Naast de luxe, vrolijke uitstraling zorgen wij ook dat de producten veilig verpakt zitten. De producten in de box zitten allemaal apart verpakt in een mooi vloeipapier, zo is het geschikt om te versturen zonder dat de producten beschadigen. LEUK geluksmoment om te geven of voor jezelf te houden. De producten in het pakket zijn vegan.

Voor al je cadeaus

Ben je naast de luxe cadeaubox ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.89
Kleur Wit, Zwart, Zand
Afmetingen 18 x 18 x 7 cm
Geur/smaak Witte lotus
Inhoud Douchegel, handcrème, bodyscrub, badkeien, body Butter, douchebloem en diamantbruistablet.
Materiaal PET, Karton

Cadeaupakket- omdat je het verdient

€ 29,95
  • De producten in het pakket zijn vegan
  • De box bevat een douchegel, handcrème, bodyscrub, badkeien, body Butter, douchebloem en diamantbruistablet
  • De verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en heeft een feestelijke strik

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen