Jij bent harstikke leuk! Een mooier complimenten kan je niet krijgen! Een origineel cadeau om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Want een compliment geven, doen we dat niet veel te weinig? Zeep in de vorm van een hart. Uiteraard is de zeep te gebruiken om je handen mee te wassen, maar zou je niet stiekem denken dat dit bijna zonde is? De zeep schittert namelijk als decoratief pronkstuk in elke ruimte, terwijl de gevel een heerlijk geur verspreid. Het zeephart heeft namelijk de romantische geur ‘Moonlight’. Een zachte zwoele geur die niet verveeld.

Cadeau met aandacht

Het zeephart is een Nederlands product. Verder is de zeep vegan, parabenen-, siliconen- én dierproefvrij. Onze zepen worden verwerkt door onze leukerds. Dit betekent dat zij de zepen knopen en verpakken. Het is dus niet zomaar een zeep, maar een zeep met een verhaal. Dat geeft nog leuker weg!

Voor al je cadeaus

Ben je naast het zeephart ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKe geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.18
Kleur Wit, Zwart, Goud, Zand, Metallic Sand
Afmetingen 25 x 11 x 3 cm
Geur/smaak Moonlight
Inhoud Hartzeep
Materiaal Karton, Touw, Zeep

Cadeaudoos gevuld met zeep – Jij bent HARTstikke leuk- Zeephart

€ 14,95
  • Geproduceerd in Nederland
  • Vegan, parabenen-, siliconen-, en dierproefvrij
  • Dit item is verwerkt door de LEUKerds

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen