Cadeau voor een verjaardag

Cadeau voor een verjaardag

Inspiratie nodig voor het LEUKste cadeau dat jij kan geven aan je moeder, vriend of collega die jarig is? Of ben je op zoek cadeautips voor jezelf? Ieder jaar kan het weer een zoektocht zijn om een origineel en passend cadeautje te vinden. Daarom hebben we voor jou de LEUKste cadeautjes op een rij gezet. Na het geven van deze cadeautjes zorg jij voor een grote glimlach bij de ander. En wie wil dat nou niet? 

Voor elke verjaardag een cadeau

Voor de eerstvolgende verjaardag hoef jij niet lang meer te zoeken voor een cadeau. Hieronder hebben wij namelijk de LEUKste cadeautjes voor jou op een rij gezet. Fijne verjaardag!

Bekijk hier de LEUKste cadeautjes voor de jarige 

Brievenbuspakket – Jarig

Wil je je cadeau rechtstreeks opsturen? Dan is dit brievenbuspakket helemaal voor jou. Een douchegel tube, geurkaars en zeephart zijn bij elkaar een feestje door de brievenbus. Wie bezorg jij een glimlach op zijn of haar verjaardag? 

Momenten fles – Gefeliciteerd

Welke snoepkont is binnenkort jarig? Deze fles is helemaal gevuld met heerlijke zwart-witte snoepballetjes met een dropsmaak. Leuk afgewerkt met een felicitatie voorop de fles. Je snapt het al. Een feestje om te geven!  

Cadeaudoos gevuld met zeep – Zeephart

Een verjaardag is een extra LEUK moment om de ander een complimentje te geven. Het is een hartvormige zeephart met een heerlijk, zachte geur moonlight. Wie vind jij HARTstikke leuk en is binnenkort jarig?

Meer cadeautjes voor een verjaardag?

Benieuwd naar nog meer té LEUKe cadeautjes voor een verjaardag? Dat kan, want 100%LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld de categorie ‘Gefeliciteerd’. Fijne verjaardag!