Cadeau voor Dag van de Zorg

Cadeau voor Dag van de Zorg

Op zoek naar het perfecte moment om jouw waardering te tonen aan die geweldige zorgmedewerker? Markeer dan 12 mei in je agenda, want dat is de 'Dag van de Zorg'! Op deze dag draait alles om de geweldige inzet van de zorgprofessionals, dus waarom niet jouw cadeau juist dan geven? 12 mei is de gelegenheid om die onmisbare zorghelden in het zonnetje te zetten. We zijn het er allemaal over eens: zorgmedewerkers spelen een belagnrijke rol in de gezondheidszorg. Laten we op 12 mei samen laten zien hoeveel we dat waarderen! 

Wist je dat? Je het cadeau voor Dag van de zorg door ons kan laten inpakken? Neem contact op via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat we jouw aanvraag binnen 1 werkdag in behandeling hebben genomen. Zo kan jij altijd optijd de cadeautjes weg geven! We kunnen het cadeautje op een 100%LEUKe manier inpakken met een gepersonaliseerde kaart waar jouw tekst en logo op gedrukt kan worden. Wil je de cadeautjes naar alle zorgtoppers thuis sturen? Dan nemen wij de verzending voor jou uit handen! Zo ben jij helemaal ontzorgd voor de Dag van de Zorg!

Bekijk hier de leukste cadeaus voor Dag van de Zorg

Handcrème tube - Bedankt 

Een mooi gebaar om de vrijwilligers te bedanken voor al hun harde werken. Een middag helpen in het verzorgingshuis of de boodschappen halen voor de buurvouw. Een aardigheidje om je waardering mee uit te spreken. Een verzorgende handcrème met de geur van shea butter om de lieve helpende handen eens flink te verwennen.

Handmasker - Bedankt

Het handmasker is nieuw in het assortiment. Een leuk cadeau als bedankje voor de helpende handen. Laat de hardwerkende handen ontspannen. De verzorgende en hydraterende gel in het handmasker geeft je zijdezachte handen terug. Door het leuke prijsje en brievenbusformaat is het een ideaal aardigheidje om op te sturen.

Handzeep - Topper

Topper, wat heb jij dat goed gedaan! Een welverdiend compliment aan de zorgmedewerker. De handzeep staat prachtig op het aanrecht. De gouden details maken deze pompen een chic cadeau. Door de attente boodschap is het een geschenk voor vele momenten. De zachte, romige shea butter geur laat je handen verfrissen!

Handcrème tube - Goud waard

Je bent goud waard! Een mooier compliment kun je haast niet krijgen. Wie wil jij bedanken, compliment geven, of laten weten dat je blij met ze bent? Het tubetje is geschikt als brievenbuscadeau, waardoor het gemakkelijk te versturen is als cadeau aan de beste zorgmedewerkers van Nederland!

Opzoek naar meer Dag van de Zorg cadeaus?

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want 100% LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie  'Dag van de zorg'.