Voor hem

Hoe kies ik het perfecte cadeau voor mijn vader, man, zwager, buurman, broer of vriend? Het vinden van een geschikt mannencadeau kan vaak een uitdaging zijn. Bij 100%LEUK weten we daar wel raad mee! In deze catogorie vind je cadeaus die speciaal zijn samengesteld voor mannen. We hebben stoere en handige items geselecteerd waar elke vent absoluut blij van wordt. Van gezellige borrelaccessoires tot luxe cadeaupakketten, en van een bierdouche tot comfortabele boxers. Wat geef jij?

Geen producten gevonden voor deze selectie.
 

Een cadeau voor hem

Het is misschien nog wel het moeilijkst om een leuk cadeau voor hem te verzinnen. Je wilt jouw man gewoon even in het zonnetje zetten, gewoon om even te zeggen dat je hem waardeert. 100%LEUK heeft originele cadeaus voor hem geschikt voor elke man. Bijvoorbeeld de bierdouche, het enige bier waar je frisser van wordt! Zeg nu eerlijk welke man houdt nu niet van bier? 

Vaderdag 

Wil jij jouw partner of lieve papa dit jaar extra verwennen met Vaderdag? Dan ben je aan het juiste adres, want 100% maakt originele en leuke vaderdag cadeaus met een mooie boodschap. Elk cadeau voor hem bevat een persoonlijke tekst, zodat je jouw waardering kunt laten zien. Papa’s mogen namelijk best wat vaker in het zonnetje gezet worden, vind je niet? Bekijk de leukste vaderdag cadeaus op we de webshop.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau voor hem! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Boven de €30 betaal je geen verzendkosten, dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau voor hem op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd en hebben in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.