Voor hem

Het is altijd lastig om een geschikt cadeau te scoren voor de mannen. 100%LEUK heeft de leukste cadeaus om ook de mannen eens in het zonnetje te zetten. Doe inspriatie op tussen alle 100%LEUke cadeaus voor je vader, opa, broer, buurman of vriend. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
 

Een cadeau voor hem

Het is misschien nog wel het meest moeilijk om voor een man een leuk cadeau te verzinnen. Je wilt jouw man gewoon even in het zonnetje zetten, gewoon om even te zeggen je hem waardeert. 100%LEUK heeft orginele cadeaus geschikt voor elke man. Bijvoorbeeld de bierdouche, het enige bier waar je frisser van wordt! Zeg nu eerlijk welke man houdt nu niet van bier? 

Vaderdag 

Wil jij jouw partner of lieve papa dit jaar extra verwennen met Vaderdag? Dan ben je aan het juiste adres, want 100% maakt originele en leuke Vaderdag cadeaus met een mooie boodschap. Elk cadeautje bevat een persoonlijke tekst, zodat je jouw waardering kunt laten zien. Papa’s mogen namelijk best wat vaker in het zonnetje gezet worden, vind je niet? Bekijk de leukste vaderdag cadeaus op we de webshop.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.