Cadeau voor collega

Als je leuke collega’s hebt, wil je ze zo nu en dan in het zonnetje zetten met een passend cadeau. Werken in een LEUKe omgeving is belangrijk, daar horen natuurlijk ook fijne collega's bij! Wil jij je waardering voor je leukste collega of fijne werknemer laten blijken? 100%LEUK heeft de mooiste complimenten om te geven! Neem je zelf afscheid of zoek je een origineel afscheidscadeau voor een collega die weggaat? Ook hier hebben we passende, originele afscheidscadeaus voor. Bekijk ons assortiment en kies het cadeau waarmee je iemand wilt verrassen. 

13-20 van 20 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Afscheidscadeau voor je collega?

Voor afscheidscadeaus om te geven aan collega’s zit je bij 100%LEUK op de juiste plek. Collega’s, je hebt ze in alle soorten en maten. Sommigen voelen als vrienden en anderen meer als bekenden. Maar al met al heb je heel wat tijd met elkaar doorgebracht en samengewerkt. Dus bij vertrek is een passend afscheidscadeau voor je collega zeker op zijn plaats. Een bedankje, een tastbare blijk van waardering, en misschien ook een uitnodiging om contact te blijven houden, dat zijn toch wel de leukste origineelste en uniekste afscheidscadeaus voor collega’s. Kies bijvoorbeeld voor een afscheidscadeau voor een collega voor de heerlijke en liefdevolle ‘Roomspray – Je bent goud waard’  of ga voor de ‘Handcrème – bedankt voor de helpende handen’. Kijk rond op onze site en laat je inspireren voor een origineel afscheidscadeau voor je collega.

Collega in het zonnetje zetten?

Een speciale dag zoals; dag van de zorg, dag van de leraar of het eindje van het jaar zijn perfecte momenten om je leukste collega extra in het zonnetje te zetten. Bij 100%LEUK vindt je de leukste bedankjes voor een collega voor alle momenten. Een ‘Momenten fles – harde werker’ of een ‘Zeephart - je bent goud waard’. Voor dit kleinigheidje zal een collega je zeker dankbaar zijn. Werk je vanuit thuis? Ook dan kun je eenvoudig een bedankje voor een collega per brievenbuscadeau versturen.

Cadeau voor collega bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau en verras je collega’s! Een blijk van waardering of een afscheidscadeau voor een collega, bij 100%LEUK vind je wat je zoekt. Verstuur je het naar een andere ontvanger? Vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 uur bestelt versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel jouw collega blij kan maken! Boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.