Over 100% Attent

Aandacht en waardering voor collega’s, we vergeten het nog wel eens. En het is o zo belangrijk. Voor de samenwerking, sfeer, werkplezier en het resultaat. Bedrijven helpen met boeien en binden van werknemers met persoonlijke aandacht op het juiste moment, dat is waar we voor staan met 100% Attent. Geef werknemers een stukje persoonlijke aandacht en waardering en je krijgt er trots, loyaliteit en resultaat voor terug. 100% Attent is een initiatief van 100% leuk en 100% NL en richt zich op werknemers en klanten van bedrijven.

Hoe we werken

Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur, manier van werken en momenten van aandacht en waardering. Dit is altijd ons vertrekpunt. Van ons  kun je creativiteit op maat verwachten;  attenties en cadeaus met een persoonlijke boodschap voor werknemers , passend bij de cultuur, huisstijl en dienstverlening van het bedrijf. We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Om uw bedrijf te leren kennen en ons zelf voor te stellen. Uiteraard nemen we voorbeelden mee ter inspiratie. Het eindresultaat van het gesprek is een briefing voor ons. Vervolgens maken we een voorstel binnen het afgesproken budget. Na akkoord ontzorgen we volledig bij de uitvoering.

De voordelen:

Maatschappelijke betrokkenheid

We werken samen met Sterk@Werk die ons een prachtig team van LEUKERDS levert. Onze LEUKERDS zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen er iedere dag voor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor verzending. Inmiddels mogen wij ons met trots leer- en werkplek van Sterk@Werk noemen. Ook goed om te weten, bij onze cadeautjes kiezen we altijd het meest duurzame alternatief.

Werkverjaardag

Een werkverkjaardag is de datum waarop een medewerker in dienst is gekomen. Een mooie aanleiding voor de werkgever om waardering uit te spreken op een moment waarop dit niet wordt verwacht. Met 100% Attent maak je van van iedere werkverjaardag een speciaal moment. Een moment waarop de ontvanger wordt verrast met een leuke, originele en betaalbare attentie. Is het in uw organisatie ook tijd voor wat meer Vitamine A(aandacht) voor uw collega’s/medewerkers?

 John van den Herik 06-53129957  Eddy Guyt  06-53385721

100%ATTENT is een samenwerking tussen 100%NL en 100%LEUK