Tijd om heerlijk op de bank te ploffen met deze plaid. Wie gun jij een relaxmoment? Geef een relaxmomentje cadeau aan je moeder, opa, vriend of vriendin. Een plaid dat in elk interieur past, leuk als decoratie op de bank of om er heerlijk onder te kruipen. Zacht geribbeld fleece kleed met een taupe kleur en daarom geschikt in ieders interieur.  Je kan het plaid wassen tot 40°C, maar is niet geschikt voor de droger.

Cadeau voor in huis

Dat is het fijne aan het najaar: wegkruipen onder een zacht plaid tussen de kussens. Gezellig met vrienden borrelen bij de vuurkorf of series kijken op de bank. Één ding is zeker, onder dit heerlijke zachte kleed kom je niet meer vandaan. Plof neer en geniet of geef het een ander cadeau. Bijvoorbeeld in een kerstpakket en/ of als zakelijk cadeau!

Voor al je cadeaus

Ben je naast het plaid ook nog op zoek naar andere cadeautjes voor hem? Bekijk al onze 100%LEUKe geschenken op de site. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker. Wie ga jij verrassen?

Specificaties
Gewicht (kg) 0.59
Kleur Taupe
Afmetingen 130 x 160 cm
Inhoud Plaid
Materiaal 100% Polyester

Plaid - Relax een beetje onder dit plaidje

€ 24,95
  • Super zacht en uiterst warm en is anti-allergisch
  • Geschikt voor in ieders interieur
  • Gemaakt van 100% polyester microflanel

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen