Waar zoek jij een felicitatie voor? Verjaardag, jubileum, bruiloft, diploma of mooie prestatie? Deze bonbonbox is te geven voor alle feclitaties! De verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en door de gouden details een chic cadeau! De boodschap ‘proficiat, van harte gefeliciteerd’ maakt dit een neutrale felicitatie, waardoor dit cadeau op vele verschillende mooie momenten gegeven kan worden. Leuk detail: De cadeauverpakking bevat aan de linkerzijde een leuke eigenwijze vorm en aan de bovenzijde is een ingenieuze vouwtechniek toegepast, die je overigens gemakkelijk openvouwt. Dit alles maakt de verpakking een origineel en chic cadeau om te geven! Wie ga jij als eerste feliciteren met dit te leuke item?

Chocolade cadeau

Deze chique cadeaubox is gevuld met 3 verschillende smaken chocolade bonbons; melkchocolade gevuld met hazelnootcrème, pure chocolade met hazelnootcrème,  melkchocolade met romige crème. Stuk voor stuk om je vingers bij af te likken!

Voor al je cadeaus

Ben je naast de pretzels ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

 

 

Specificaties
Gewicht (kg) 0.10
Kleur Zwart, Goud
Afmetingen 17,5 x 9 x 9
Geur/smaak Melkchocolade gevuld met hazelnootcrème, pure chocolade met hazelnootcrème, melkchocolade met romige crème
Inhoud 150 gram
Materiaal Hout, Stevig papier

Bonbonbox – Proficiat

€ 7,95
  • Gevuld met 3 verschillende smaken chocolade bonbons
  • De verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd karton
  • Geschikt voor verschillende felicitatie momenten

Zakelijke klant? Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen