Cadeaus voor zorgmedewerkers

Cadeaus voor zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zéker in deze tijd en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers.

Dag van de zorg

Ben je op zoek naar een goed moment om jouw cadeau te geven aan een zorgmedewerker? Geef je cadeaus voor zorgmedewerkers dan op 12 mei, want dat is namelijk de ‘Dag van de Zorg’. Deze dag staat in het teken van de zorg en de verpleging, zodat je de zorgmedewerkers in het zonnetje kunt zetten. In de ogen van de maatschappij spelen zorgmedewerkers namelijk een belangrijke rol in de kwaliteit van de gezondheidszorg en wij vinden dat ze daar gelijk in hebben.

Waarom de ‘Dag van de Zorg’ op 12 mei valt? Omdat 12 mei de verjaardag is van Florence Nightingale, één van de belangrijkste personen uit de geschiedenis van verpleging. Als jong meisje verzorgde ze al zieken uit liefdadigheid en daar waren veel mensen ontzettend dankbaar voor. Uiteindelijk kreeg ze dan ook financiële donaties en die heeft ze gebruikt om de verpleegkunde te verbeteren.

De Leukste cadeaus voor mensen in de zorg

Handcrème - Bedankt voor je helpende handen 

Een mooi gebaar om de zorgmedewerkers eens te bedanken voor al het werk wat ze doen! Een verzorgende handcrème om de lieve helpende handen eens te verwennen met de heerlijke geur van bamboe.

Zeephart - Hart voor de zorg

Dit cadeau voor mensen in de zorg spreekt voor zich; het zeepje is in de vorm van een hart en er staat ‘Hart voor de zorg’ op. Het is een hartverwarmend cadeau wat gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de zorgmedewerker zal zorgen.

Handzeep - Vele handen maken licht werk

Een oud gezegde maar het klopt nog steeds: vele handen maken licht werk! Een blijk van waardering om te geven. Een heerlijke zachte handzeep met de geur van bamboe om de hard werkende handen eens flink te verzorgen.

Geurkaars- Zorgtopper

Onze zorghelden hebben afgelopen jaren wel bewezen dat zij echt harde werkers zijn! Ook al wisten wij dat natuurlijk allang. Geef ze een mooi compliment met deze geurkaars!

Meer cadeaus voor zorgmedewerkers? 

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want 100% LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie ‘Bedank de zorg’  of ‘Bedankt ’.