Cadeaus voor het bruidspaar

Cadeaus voor het bruidspaar

Een bruiloft is toch wel één van de mooiste dagen voor zowel het bruidspaar als voor de geliefden om hen heen. Een bijpassend cadeau maakt dat geluksgevoel helemaal af. Wat geef jij op de eerst volgende bruiloft?

Vier de Liefde 

Waar kan je een bruidspaar blij mee maken? Het kan best lastig zijn om iets origineels te geven. Daarom heeft 100%LEUK speciaal voor jou de LEUKste cadeautjes bedacht. Hiermee sta je zeker als eerste in de rij om het bruidspaar te feliciteren. Natuurlijk kan je zelf als bruidspaar er voor kiezen om je gasten te verrassen. Dan zijn de volgende cadeautjes ook zeker toepasselijk om je gasten extra te verwennen op jullie trouwdag. 

De leukste cadeaus voor het bruidspaar 

Moment fles - Veel Liefs

Een bruiloft is zeker een prachtig moment om bij stil te staan. Met deze momentfles feliciteer je het bruidspaar vanuit een liefdevol hart. Ze zijn gevuld met heerlijke zwart-witte snoep balletjes met dropsmaak. Lekker om samen van te snoepen. 

Blikje Liefde

Waar past dit blikje liefde beter dan op een bruiloft? Het blikje is gevuld met een grondtablet en zaadjes om de mooiste madeLIEFjes te kweken. Helemaal bijpassend bij de liefde die op deze dag gevierd wordt. 

Hartzeep - Veel Liefs

Liefde wordt volop gevierd op de trouwdag van het bruidspaar. Wat is dan LEUKer om te geven dan dit zeephart. Niet alleen LEUK om op te hangen, maar het geeft ook een heerlijke geur in huis. 

Douchegel tube - Gouden randje 

Een bruiloft is een dag met een gouden randje. Hoe leuk is het dan om deze mini douchegel tube te geven aan het bruidspaar. Zo worden ze nog lang herinnert aan hun mooie dag. Een perfect cadeau om ook te combineren met de andere 100%LEUKe doucheproducten. 

Meer cadeautjes voor een bruiloft?

Ben je op zoek naar nog meer leuke cadeautjes voor een bruiloft? Gelukkig hebben wij nog veel meer om het perfecte cadeautje te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de categorie 'Huwelijk'.